مواد لازم پیتزای له معجون
- گوشت بره لخم، چرخ شده:450 گرم
- فلفل دلمه ای سبز نگینی شده:نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز نگینی شده:نصف پیمانه
- سیر خرد شده:1 حبه
- پیاز ریز خرد شده:1 عدد
- ریحان تازه خرد شده: 1قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده:نصف پیمانه
- نعناع تازه خرد شده:2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی غلیظ:6 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی گیلاسی:4 عدد، دو نیم شده
- زیره آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
- فلفل پاپریکا:نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
- آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 4 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز (برای طعم دادن ): 1عدد
- نمک:به میزان لازم
مواد لازم سس سیر
- ماست ساده: 1 پیمانه
- جعفری تازه ریز شده:نصف قاشق چایخوری
- سیر له شده:¼ قاشق چایخوری
- نمک:به میزان لازم
- فلفل سیاه آسیاب شده: به میزان لازم
طرز تهیه پیتزای له معجون
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و گوشت را با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود ، سپس نمک و فلفل قرمز بریزید و رب را اضافه نمایید. کمی تفت دهید تا رب رنگ دهد.
بقیه مواد پیتزا را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا به شکل پوره غلیظی درآید. سپس پوره را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید مواد 10 دقیقه بپزد.
بعد از این مدت ان را به ظرف عمیقی انتقال دهید و بعد از خنک شدن روی آن را پوشانده و برای یک شب در یخچال قرار دهید.روز بعد خمیر پیتزا را آماده کرده و سس بره را از یخچال بیرون آورید و روی هر خمیر مقداری از آن بمالید.
فر را از قبل با حرارت 500 درجه فارنهایت روشن نمایید تا گرم شود. پیتزا را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده در پایین ترین طبقه فر قرار دهید تا برای 8 دقیقه پخته و لبه های آن برشته شود.
پیتزا را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با سس سیر میل کنید.
طرز تهیه سس سیر:
همه مواد سس سیر را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا سس بدست آید. آن را در ظرف سس خوری ریخته و در کنار پیتزا قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پیتزا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .