مواد لازم برای کارامل
- خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربی) :1.5 پیمانه (360 میلی لیتر)
- شکر سفید:1 پیمانه (200 گرم)
- شکر قهوه ای :2/3 پیمانه (140 گرم)
- کورن سیروپ :1/3 پیمانه
- اسانس وانیل خالص :1.5 قاشق چای خوری
- تصفیه شده :1.5 قاشق چای خوری
- کره، قطعه قطعه شده :1 قاشق غذاخوری (13 گرم)
کارامل ساده خانگی
طرز تهیه کارامل
ابتدا شکرقهوه ای و شکر سفید را داخل قابلمه مناسبی بریزید و با خامه و کورن سیروپ یا شربت ذرت مخلوط کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و تا زمانی که مواد شروع به جوشیدن کند آن را مرتب هم بزنید.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن دست از هم زدن آن بردارید و اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود.
با کمک یک دماسنج میزان دمای مواد را چک کنید تا به دمای 121 درجه سانتی گراد برسد در این مرحله شعله را خاموش کرده و نمک، کره و وانیل را به سس کارامل اضافه کنید.
یک قالب 20 سانتی را با یک لایه فویل بپوشانید و داخل آن را چرب کنید سپس مواد را به سرعت داخل قالب بریزید و روی آن را با یک قاشق صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
بعد از 2 ساعت کارامل آماده است آن را از یخچال بیرون آورده و به شکل های حبه قند برش بزنید و سرو نمایید.
نحوه درست کردن کارامل
نکات تکمیلی در مورد کارامل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کارامل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .