مواد لازم برای کال کباب
- بادمجان درشت :4 عدد
- مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
- سیر کوبیده :نیم بوته
- آب انار ترش یا آبغوره یا دانه انار:نیم فنجان
- سبزی، نعناع و خالواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به اندازه کافی
طرز تهیه کال کباب گیلانی:
وسط بادمجان را چاک دهید و بر روی آتش زغال و یا فر کباب کنید.مدام بادمجان ها را بچرخانید تا همه طرف آن بپزد.
بعد آنها را در آب سرد قرار دهید و پوست بادمجان ها را بگیرید و تخمشان را جدا کنید.
سپس بادمجان ها را با گوشت کوب له کنید.سبزی ها را هم خرد کنید و با سیر ، بادمجان و مغز گردو، آب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.
بعضی از سبزهای این غذا خاص منطقه شمال است و در هر جایی یافت نمیشود.
نکات تکمیلی در مورد کال کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
کال کباب را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .