مواد لازم کباب بره تیکه ماستی ( لبنانی )
- گوشت فیله بره :به میزان دلخواه
- ماست ساده و پر چرب:دو لیوان
- سیر رنده شده :3 حبه
- پوره گوجه فرنگی :یک لیوان یا دو ق رب گوجه فرنگی
- ادویه مخصوص کبابی یا ادویه گرام ماسالا و یا ادویه تندوری:به اندازه کافی
- زنجبیل رنده شده:یک بوته
- آب لیموترش تازه و پوست رنده شده آن :یک عدد
- روغن زیتون :به میزان لازم
- نمک:به اندازه کافی
- پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند ) :به اندازه لازم
- فلفل قرمز تند :به اندازه دلخواه
- پیاز تازه کبابی :به میزان دلخواه
- فلفل سبز و قرمز کبابی :به میزان دلخواه
طرز تهیه کباب بره تیکه ماستی ( لبنانی )
ابتدا گوشت فیله بره را به تکه های مخصوص کباب خرد کرده و کنار بگذارید .
سپس زنجبیل تازه ، سیر و پوست لیمو را رنده کرده و با پاپریکا ، ادویه مخصوص کباب ، ماست ، آب لیمو ترش ، فلفل قرمز ، روغن زیتون و پوره گوجه فرنگی مخلوط کرده و به گوشت اضافه نمایید.
مخلوط گوشت و ادویه جات را بخوبی زیر و رو کرده و هم بزنید تا همه جای گوشت ها بخوبی آغشته شود، سپس آن را برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
سیخ ها را نیم ساعت قبل از پخت کباب در آب سرد بخیسانید، گوشت را از یخچال خارج کرده و به همراه پیاز های تکه شده و فلفل قرمز و سبز به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.
در انتهای پخت نمک را افزوده و سیخ ها را در ظرف پذیرایی بچیینید ، کباب بره تیکه ماستی لبنانی آماده است آن را با پلو و یا نان و سبزیجات دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کباب بره
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کباب بره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .