مواد لازم کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)
- سیب زمینی :1500 گرم
- گوشت چرخ کرده :400 گرم
- پیاز متوسط :2 عدد
- قرص عصاره مرغ :2 عدد
- تخم مرغ :1 عدد
- کره آب شده :4 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری :4 قاشق غذاخوری
- گردو خردشده و تفت داده شده :2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع گیاهی :2 قاشق غذاخوری
- نمک :½1 قاشق مرباخوری
- ادویه مخلوط :1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه :¼قاشق مرباخوری
طرز تهیه کبه سیب زمینی (Potato Kibbeh)
ابتدا سیب زمینی ها در مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
در این فاصله پیاز را خرد کرده و در تابه ای با روغن تفت دهید ، گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.
در ادامه ادویه را بریزید و قرص عصاره مرغ را خرد کرده و به همراه گردو اضافه نمایید ، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد کمی با هم بپزد.
در این فاصله سیب زمینی های آبپز شده را له کنید و با تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط نمایید.
ظرف مناسب برای فر را بردارید و دو قاشق کره آب شده داخل آن بریزید و همه جای ظرف را چرب نمایید. سپس دو قاشق آرد سوخاری را همه جای ظرف بپاشید.
نیمی از مخلوط سیب زمینی را بریزید و صاف کنید ، حالا مواد گوشت را روی آن بریزید و همه جای آن پخش نمایید.
در مرحله بعد باقی مانده سیب زمینی را بریزید و خوب صاف کنید. در آخر باقی مانده کرده و آرد سوخاری را بریزید و در فری که با دمای 220 درجه گرم شده قرار دهید تا برای 25 دقیقه بپزد.
بعد از اینکه روی کبه سیب زمینی طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کبه سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کبه سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .