وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کتلت لپه | طرز تهیه “کتلت لپه”

کتلت لپه | طرز تهیه “کتلت لپه”

“کتلت لپه” یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ی کشور عزیزمان ایران است که طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی آموزش خواهیم داد.

 مواد لازم برای کتلت لپه

  • جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری
  • لپه :یک کاسه ماست خوری
  • تخم مرغ :دو عدد
  • پیاز :یک عدد
  • گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
کتلت لپه

طرز تهیه کتلت لپه

لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید. بعد از اینکه آبش تبخیر شد و لپه ها پخته شدند  آن را با گوشت کوب  و یا غذا ساز له کنید.

پیاز را پوست بکنید و با دنه ریز رنده کنید. آب آن را فشار دهید و دور بریزید.

سپس گوشت چرخ کرده را با لپه له شده و تفاله پیاز به همراه دو عدد تخم مرغ و جعفری خرد شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه ، با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

 تابه ای را روی حرارت ملایم  قرار دهید و دو فنجان روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس مقداری از مایه کتلت برداشته و با دست فرم دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید. هنگام پخت در تابه را بگذارید تا کتلت ها مغز پخت شوند. 

طرز تهیه کتلت لپه

نکات تکمیلی در مورد کتلت لپه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کتلت لپه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع