مواد لازم برای کتلت لپه
- جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری
- لپه :یک کاسه ماست خوری
- تخم مرغ :دو عدد
- پیاز :یک عدد
- گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه کتلت لپه
لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید. بعد از اینکه آبش تبخیر شد و لپه ها پخته شدند آن را با گوشت کوب و یا غذا ساز له کنید.
پیاز را پوست بکنید و با دنه ریز رنده کنید. آب آن را فشار دهید و دور بریزید.
سپس گوشت چرخ کرده را با لپه له شده و تفاله پیاز به همراه دو عدد تخم مرغ و جعفری خرد شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه ، با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و دو فنجان روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس مقداری از مایه کتلت برداشته و با دست فرم دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید. هنگام پخت در تابه را بگذارید تا کتلت ها مغز پخت شوند.
نکات تکمیلی در مورد کتلت لپه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کتلت لپه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .