مواد لازم کرامبل بادام
- کره:12 قاشق غذاخوری
- پودر بادام :½1 پیمانه
- آرد :¾1 پیمانه
- شکر:¾ پیمانه
- نمک:¼ قاشق چایخوری
- عصاره وانیل :½1 قاشق چایخوری
پخت شیرینی کرامبل بادام
طرز تهیه کرامبل بادام
ابتدا آرد، شکر، نمک و پودر بادام را در ظرفی بریزید و مخلوط نمایید سپس وانیل و 12 قاشق کره را افزوده و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید طوری که لبه های کاغذ از قالب بیرون بزند سپس حدود سه چهارم از مواد را داخل قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.
سپس با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود در ادامه باقی مانده مخلوط را بریزید و قالب را برای یک ربع تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کرامبل با دمای 175 درجه پخته و طلایی شوند.
بعد از اینکه سطح کرامبل طلایی شدد دمای فر را به 150 درجه کاهش داده و برای یک ربع دیگر کرامبل را بپزید.
شیرینی کرامبل بادام
نکات تکمیلی در مورد کرامبل بادام
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کرامبل بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .