مواد لازم برای کرواسان ژامبون مرغ
- آرد :4 پیمانه
- تخم مرغ :1 عدد
- روغن مایع :2 قاشق سوپخوری
- کره :30 گرم
- خمیر ترش :1 قاشق مربا خوری
- نمک :2/1 قاشق مربا خوری
- شکر:1 قاشق مربا خوری
- آب :1 پیمانه
- ژامبون مرغ :250 گرم
- سس گوجه فرنگی :مقداری
- پودر اورگانو :به مقدار لازم
طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ
ابتدا یک پیمانه آب را گرم کرده و با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط کنید ، سپس خمیر ترش را داخل آن بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
در این فاصله 4 پیمانه آرد را در یک سینی بریزید و میان آن را گود کنید ، سپس یک عدد تخم مرغ را با 2 قاشق روغن مخلوط کرده و داخل گودی آرد بریزید.
آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده ، خمیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در ادامه کره را افزوده و خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. روی سطح میز کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه باز کنید.
در ادامه خمیر را به شکل مثلث برش بزنید و سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون را به ترتیب داخل آن قرار دهید. خمیر را از قسمت پایین رول کنید.
سینی فر را چرب کرده و رول را داخل آن بگذارید ، 5 دقیقه زمان دهید تا خمیر استراحت کند.
تخم مرغی را در یک کاسه کوچک بشکنید و با کمک یک قلمو روی خمیر را به تخم مرغ آغشته کنید.
خمیر را برای یک ربع داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد و برشته شود.
بعد از این زمان کرواسان ژامبون مرغ آماده است ، آن را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرواسان ژامبون مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کرواسان ژامبون مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .