مواد لازم برای کروکت گوشت
- گوشت چرخ کرده :350 گرم
- پودر نان خشک و آرد سفید و آرد سوخاری :از هر کدام یک پیمانه
- برنج پخته شده :نصف پیمانه
- پیاز:یک عدد
- تخم مرغ :سه عدد
- نمک و فلفل و روغن :به میزان لازم
- سس سفید :نصف پیمانه
طرز تهیه کروکت گوشت
ابتدا سس سفید را آماده کنید. برای این کار ، یک قاشق کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، بعد از اینکه گرم شده یک قاشق آرد سفید بریزید و تفت دهید.
سپس یک لیوان شیر را افزوده و هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از اینکه غلظت آن مثل فرنی شد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
یک کاسه بزرگ بردارید و گوشت را داخل آن بریزید ، سپس یک عدد پیاز را رنده کرده و اضافه کنید.
در ادامه ، نمک ، فلفل و یک عدد تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید. سس سفید ، برنج پخته و پودر نان خشک را افزوده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شده و استراحت کند.
دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود ، آرد سفید را هم در کاسه دیگری بریزید.
به اندازه یک گردو از مواد را بردارید و بعد از فرم دادن ابتدا در آرد بغلطانید و سپس در تخم مرغ فرو کرده و با روغن داغ سرخ نمایید.
کروکت گوشت را در ظرف مورد نظر بچینید و با سبزیجات تازه و سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کروکت گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کروکت گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .