وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

کرپ گوشت | طرز تهیه “کرپ گوشت”

کرپ گوشت | طرز تهیه “کرپ گوشت”

“کرپ گوشت” یک غذای فرانسوی است که میتوانیم به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنیم.

مواد لازم کرپ گوشت

  • گوشت چرخ کرده :300 گرم
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • رب :2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ پخته :2 عدد
  • پیاز :1 عدد
  • نمک :به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده :5 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ

  • تخم مرغ :5 عدد
  • کره نصف :استکان
  • نمک :به مقدار کم
  • شیر :1 استکان
  • آرد :1/5 استکان
کرپ گوشت 

طرز تهیه کرپ گوشت

ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.

سپس نمک و فلفل را بریزید و گوشت را اضافه کنید.

گوشت را خوب تفت داده و در نهایت جعفری و رب را افزوده و یک لیوان آب بریزید.

اجازه دهید مواد خوب پخته و آب آن تمام شود.

در این مرحله تخم مرغ پخته شده را روی مواد رنده کرده و خوب مخلوط نمایید.

در این میان کرپ ها را آماده نمایید.

مواد کرپ را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید داغ شود.

هر بار مقداری از مواد کرپ را داخل تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ نمایید.

داخل هر کرپ مقداری از سس گوشت بریزید و رول کنید.

رول ها را داخل سینی فر بچینید و برای چند دقیقه با حرارت ملایم در فر بپزید.

بعد از این مرحله کرپ های گوشت را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

روی کرپ های گوشت را با جعفری تزیین کرده و میل کنید.

غذاهای گوشتی

نکات تکمیلی در مورد کرپ گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کرپ گوشت را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع