وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کشک بادمجان با مرغ |طرز تهیه “کشک بادمجان با مرغ”

کشک بادمجان با مرغ |طرز تهیه “کشک بادمجان با مرغ”

“کشک بادمجان با مرغ” یکی از غذاهای سنتی و پرکالری بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه میشود.

طرز تهیه کشک بادمجان با مرغ 

اگر دوست دارید کشک بادمجان مجلسی تری تهیه کنید و به عنوان یک غذای کامل سرو کنید میتوانید از رسپی کشک بادمجان با مرغ استفاده کنید که هم خوشمزه و هم بسیار ساده و سریع پخته میشود.مطمئنا اگر این روش پخت کشک بادمجان را بیاموزید همانند حلیم بادمجان عاشقش میشوید و پای ثابت سفرهای شما خواهد شد. پس برای تهیه یک کشک بادمجان مجلسی و ساده با ما همراه باشید.

مواد لازم کشک بادمجان با مرغ:

  • گوشت مرغ:1/4 یک سینه
  • بادمجان :یک کیلو
  • کشک :1 لیوان
  • پیاز بزرگ :یک عدد
  • نعنا خشک:1 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه:به میزان کافی

پخت کشک بادمجان با مرغ

 کشک بادمجان با مرغ خانگی

طرز تهیه کشک بادمجان با مرغ

مرحله اول:

در مرحله اول پخت کشک بادمجان با مرغ ابتدا باید سینه مرغ را بپزید و برای مزه دار کردنش ، مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و یک عدد پیاز را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید.

مرحله دوم:

بادمجان ها را بشویید و بعد پوست بکنید. بعد آنها را از وسط نصف کنید و با مقداری نمک آغشته کنید.

بادمجان ها را به مدت نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود و طعم تلخی آن هم برطرف شود.سپس آنها را در روغن مناسب سرخ کنید.

مرحله سوم:

پیاز را خلالی خرد کنید و بعد با مقداری روغن سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز طلایی شد نعنا خشک را هم به همراه مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و بعد کشک را داخلشان بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم و پایانی:

مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب بکوبید. در نهایت کشک بادمجان را با مقداری سیرداغ ، پیازداغ و نعنا داغ تزیین کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع