طرز تهیه کشک بادمجان با مرغ
اگر دوست دارید کشک بادمجان مجلسی تری تهیه کنید و به عنوان یک غذای کامل سرو کنید میتوانید از رسپی کشک بادمجان با مرغ استفاده کنید که هم خوشمزه و هم بسیار ساده و سریع پخته میشود.مطمئنا اگر این روش پخت کشک بادمجان را بیاموزید همانند حلیم بادمجان عاشقش میشوید و پای ثابت سفرهای شما خواهد شد. پس برای تهیه یک کشک بادمجان مجلسی و ساده با ما همراه باشید.
مواد لازم کشک بادمجان با مرغ:
- گوشت مرغ:1/4 یک سینه
- بادمجان :یک کیلو
- کشک :1 لیوان
- پیاز بزرگ :یک عدد
- نعنا خشک:1 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه:به میزان کافی
کشک بادمجان با مرغ خانگی
طرز تهیه کشک بادمجان با مرغ
مرحله اول:
در مرحله اول پخت کشک بادمجان با مرغ ابتدا باید سینه مرغ را بپزید و برای مزه دار کردنش ، مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و یک عدد پیاز را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید.
مرحله دوم:
بادمجان ها را بشویید و بعد پوست بکنید. بعد آنها را از وسط نصف کنید و با مقداری نمک آغشته کنید.
بادمجان ها را به مدت نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود و طعم تلخی آن هم برطرف شود.سپس آنها را در روغن مناسب سرخ کنید.
مرحله سوم:
پیاز را خلالی خرد کنید و بعد با مقداری روغن سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز طلایی شد نعنا خشک را هم به همراه مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و بعد کشک را داخلشان بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله چهارم و پایانی:
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب بکوبید. در نهایت کشک بادمجان را با مقداری سیرداغ ، پیازداغ و نعنا داغ تزیین کنید.