مواد لازم برای کوفته هلوی شیرازی
- تخم مرغ :1 عدد
- کوفته هلو گوشت چرخ شده :300 گرم
- پیاز رنده شده :1 عددمتوسط
- پیاز بزرگ :1 عدد
- هویج یا نرگسی رنده شده :300 گرم
- شکر :1 قاشق سوپ خوری
- آرد نخودچی :به مقدار نیاز
- آبلیمو :1 قاشق سوپ خوری
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
مواد میانی کوفته هلوی شیرازی
- پیازداغ : با یک عدد پیاز بزرگ
- کشمش ، گردو ، آلو بخارا (بدون هسته) :به اندازه لازم
- زعفران : به مقدار کافی
طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی
پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و هویج یا نرگسی رنده شده را هم به آنها اضافه کنید و ورز دهید.در حین ورز دادن نمک ، فلفل و زردچوبه را هم به گوشت اضافه کنید.
پیاز بزرگی را خرد کنید و داخل روغن تفت دهید کمی از مواد مخلوط گوشت را داخل پیاز بریزید و تفت دهید.بعد مقداری آب جوش داخل آن بریزید و بگذارید تا کمی بجوشد و سس غلیظ شود.
پس از آمادهسازی سس ،به مواد گوشت کمی آرد نخودچی اضافه کنید و هم بزنید.بعد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و ورز دهید.اگر مواد شما انسجام کافی را نداشت ،به آن کمی دیگر آرد نخودچی بزنید.
به اندازه یک هلو از مواد بردارید و وسط آن را باز کنید و مقداری گردو ، کشمش ،پیاز داغ و آلو بخارا داخل آن قرار دهید و گلوله را ببندید.
کوفته های آماده شده را درون قابلمه سس قرار دهید و در قابلمه را نیمه باز نگه دارید و برای اینکه طعم و رنگ کوفته ها لذت بخش شود مقداری زعفران داخل آن بریزید.
در آخر پخت به کوفته ها مقداری شکر و آبلیمو اضافه کنید. بعد از جا افتادن و پختن کوفته ها ، آن را از روی حرارت بردارید.
باید دقت کنید که بین کوفته ها هوا و یا حفره ای وجود نداشته باشد چون باعث وا رفتن کوفته ها میشود.
نکات تکمیلی در مورد کوفته هلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوفته هلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .