مواد لازم برای کوفته پنیری با گردو و بیکن
- گوشت بیکن پخته * : 10 برش
- پنیر بلوچیز خرد شده :1/4 فنجان
- پنیر چدار رنده شده :2 فنجان
- پنیر خامه ای :250 گرم
- شیر :نصف فنجان
- گردو خرد شده :3/4 فنجان
- فلفل فرنگی شیرین آبکش شده :1 قوطی کوچک
- پیازچه ریز خرد شده :1/4 فنجان
- دانه خشخاش :1 قاشق سوپخوری
- جعفری :1/4 فنجان
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه کوفته پنیری با گردو و بیکن
پنیر خامه ای را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود
سپس شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر شل شود.به مخلوط به دست آمده پنیر چدار رنده شده به همراه پنیر بلوچیز ،فلفل شیرین ، نصفی از گردو ، پیاز ، و نصفی از بیکن را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
سپس مخلوط بدست آمده را حدودا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
بعد از یک ساعت نرم شدن مخلوط آن را روی یک ورقه پلاستیکی بریزید و به اندازه یک پرتقال بردارید و با دست فرم دهید و به شکل کوفته در بیاورید . بعد روی کوفته ها را بپوشانید و مجددا به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
در این فاصله بقیه مواد گردو ، بیکن ،دانه خشخاش و جعفری را با هم مخلوط کنید و داخل بشقاب صافی بریزید. بعد کوفته ها را داخل آن بغلطانید تا مواد کاملا به کوفته بچسبد. دوباره در ظرف را با ورقه پلاستیکی یا سلفون بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید. این کوفته را در کنار بیسکویت سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته پنیری با گردو و بیکن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کوفته پنیری با گردو و بیکن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .