روش پخت مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی
مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی با ریحان تایلندی درست میشود که با ریحان منطقه زندگی ما فرق دارد و طعم تند و تیزی دارد چیزی نزدیک به شیرین بیان ،دارچین و نعنای خودمان. مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی فوق العاده خوشمزه است و با استفاده از سینه مرغ با ریحان تازه ، فلفل دلمهای و سس سویا تهیه میشود.
مواد لازم مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی
- سینه مرغ خرد شده :700 گرم
- نشاسته ذرت :1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- روغن گیاهی :6 قاشق چایخوری
- پیاز نگینی خرد شده :1 عدد کوچک
- فلفل دلمه ای نگینی :2 عدد
- سیر له شده :6 حبه
- سرکه :2 قاشق غذاخوری
- سس سویا :2 قاشق غذاخوری
- ریحان تازه نصف شده :نصف 1 پیمانه
- برنج سفید پخته شده :برای سرو غذا
طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی
مرحله اول:
برای درست کردن مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را خارج کنید. سپس به قطعات 2 تا 3 سانتی متری خرد کرده و بعد از شستن خوب خشک کنید.
مرحله دوم:
تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.نشاسته ، نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و مرغ ها را در آن بغلطانید. سپس مرغ ها را داخل تابه خوب سرخ کنید.
مرحله سوم:
در این میان پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری با روغن تفت دهید تا سرخ شود.سپس 6 حبه سیر را له کرده و اضافه کنید ، در ادامه فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و بیافزایید.
مرحله چهارم:
در مرحله بعد سرکه و سس سویا را اضافه کرده و مرغ های سرخ شده را هم بریزید و کمی تفت دهید.یک پیمانه آب افزوده و اجازه دهید مواد برای 1 ساعت پخته و جا بیافتد.
در چند دقیقه آخر طبخ برگ های ریحان را افزوده و شعله را خاموش کنید.در این مدت زمان برنج را به روش دلخواه طبخ کرده و با خوراک مرغ تایلندی سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .