مواد لازم خوراک مرغ و آلوسیاه فرانسوی
- آب انار:750 میلی لیتر
- کره:25 گرم
- آرد:25 گرم
- آلوسیاه خشک: 20 عدد
- ران مرغ بدون استخوان:4 عدد
- گوجه فرنگی:2 عدد
- برگ بو:2 عدد
- پوست پرتقال:1 عدد
- روغن مایع گیاهی:3 قاشق سوپ خوری
- آویشن:به مقدار دلخواه
- آرد ذرت:به مقدار دلخواه
- ادویه دلخواه:به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه:به مقدار دلخواه
- شکر:کمی
- جعفری:کمی
طرز تهیه خوراک مرغ و آلوسیاه فرانسوی
ابتدا ران های مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را خارج کنید .
سپس مرغ ها را شسته و بعد از خشک کردن برای یک ساعت در آب انار بخوابانید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن گیاهی را بریزید .
مرغ ها را از آب انار خارج کرده و بعد از خشک کردن در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
کمی نمک ، ادویه و فلفل افزوده و کره را بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ و برشته شود.
در این مرحله 2 عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و بیافزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.
در ادامه آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خوب باز شده و یکدست شود.
در آخر آویشن ، پوست پرتقال و برگ بو را افزوده و آب اناری که مرغ ها را داخل آن خوابانده بودید را بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
آلو را افزوده و مواد را یک هم بزنید تا به ته تابه نچسبد و برای یک ساعت در فری که با دمای 110 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.
بعد از اینکه مرغ خوب پخت و سس آن غلیظ شد از فر خارج کرده و با کمی جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک مرغ و آلوسیاه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خوراک مرغ و آلوسیاه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .