مواد لازم کراکت سیب زمینی
- گوشت چرخ کرده :250 گرم
- سیب زمینی متوسط :چهار عدد
- تخم مرغ:4 عدد
- پنیر پیتزا :200 گرم
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- پیاز:یک عدد
- آرد سفید :به مقدار لازم
- پودر سیر:به مقدار دلخواه
- پودر پیاز :به میزان دلخواه
- نمک:به میزان لازم
- فلفل قرمز:به میزان لازم
- پودر سوخاری :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه کراکت سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.
در این فاصله پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ نمایید.
نمک ، فلفل و ادویه های دیگر را افزوده و بعد گوشت را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.
در آخر رب را به مواد اضافه کرده و کمی آب بریزید و اجازه دهید مواد با هم پخته و آب آن تبخیر شود.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده کنید سپس 2 عدد از تخم مرغ ها را با کمی نمک داخل آن بزنید و آن را ورز دهید.
مخلوط سیب زمینی را به شکل خمیر در آورده و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و برای 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد از ده دقیقه سیب زمینی را از یخچال خارج کرده و آن را به شکل گلوله های یکسان درآورید.
میان هر کدام از گلوله های سیب زمینی را گود کرده و مقداری از مواد گوشتی و پنیر پیتزا را قرار داده و آن را بپوشانید.
در سه ظرف آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری بریزید. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. حال گلوله های سیب زمینی را یکی یکی در آرد بغلتانید. آرد اضافه آن را بتکانید.بعد هر کدام از کروکت ها را در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.
بهتر است از تابه کوچک و گود استفاده کنید تا کراکت ها داخل روغن غوطه ور شوند.
کراکت ها را داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
کراکت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
سپس در بشقاب سرو بچینید و با سبزیجات و سس دلخواه میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کراکت سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کراکت سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .