مواد لازم ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
- کره :3 قاشق غذاخوری
- آردگندم :¼پیمانه
- شیر:2 پیمانه
- پنیر گودا رنده شده:1پیمانه + 240گرم ورقه شده
- نمک درشت :به مقدار لازم
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده :به مقدار لازم
- جوز تازه آسیاب شده:به مقدار لازم
- نان تست :4برش
- ژامبون مرغ یا بوقلمون پخته شده :180 گرم، نازک ورقه شده
طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
قبل از انجام هر کاری فر را روشن کرده و روی حرارت 230 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم و آماده شود.
شیر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا ذوب شود ، سپس آرد را افزوده و مرتب هم بزنید تا کف کند
حالا شیر را به تدریج داخل آرد بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود، بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و اجازه دهید برای دو تا سه دقیقه پخته و کمی غلیظ شود.
در ادامه جوز هندی، نیمی از پنیر گودا، نمک و فلفل را بریزید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
روی چهار برش از نان ها مقداری از سس را بمالید و روی آن به ترتیب لایه ای از پنیر ، ژامبون و دوباره پنیر قرار داده و در نهایت با یک برش نان ، ساندویچ را کامل نمایید.
ساندویچ ها را در سینی فر بچینید و روی هر کدام مقداری سس ریخته و در نهایت باقی مانده پنیر گودا را بریزید و در فر قرار دهید.
بعد از اینکه پنیر آب شد ساندویچ ها را از فر خارج کرده و میل نمایید، در صورت تمایل ساندویچ ها را برای دو تا سه دقیقه گریل کنید تا برشته و طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .