طریقه دودی کردن ماهی
برای اینکه از فاسد شدن ماهی پس از صید جلوگیری شود باید حتما آن را بلافاصله مورد استفاده قرار داد و یا از طریق فریز کردن و یا دودی کردن نگهداری کنید.
طرز تهیه ماهی دودی
بعد از اینکه ماهی را تمیز و شکم آن را خالی کردید آن را در مقدار زیادی نمک غوطه ور کنید و سپس با ساقه برنج که همان کاه گفته میشود آن را ببندید و در اتاق دود به سقف آویزان کنید.
بسته به اندازه ماهی ها آنها را یک تا دو هفته در اتاق نگه دارید. کف اتاق را هم با خاک اره پرکنید و آتش را روی خاک اره روشن کنید تا حسابی دود کند.
بعد از اینکه ماهی طلایی رنگ شد آن را پایین بیاورید و به اندازه های دلخواه بسته بندی کنید.