وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کوکو کنگر | طرز تهیه “کوکو کنگر”

کوکو کنگر | طرز تهیه “کوکو کنگر”

در این بخش از غذاهای ایرانی آشپزخانه پلاس وی دستور تهیه “کوکو کنگر” را ملاحظه می کنید.

روش پخت کوکو کنگر

کوکو کنگر یکی از انواع کوکو ها می باشد که با کنگر تهیه می شود و غذایی خوشمزه و پرخاصیت است.این کوکو برای یک شام سبک بسیار مناسب است.کنگر از گیاهان خوش خوراک است که در فصل بهار می روید و شما عزیزان می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کوکو کنگر آشنا نماییم.

مواد لازم برای کوکو کنگر

  • گوشت چرخ کرده : 100 گرم
  •  کنگر پاک کرده :250 گرم
  •  زرشک (برای تزیین روی کوکو) :10 گرم
  •  هویج :دو عدد متوسط
  • سیب زمینی :یک عدد متوسط
  • پیاز :دو عدد
  • تخم مرغ :چهار عدد
  • گوجه فرنگی (برای تزیین) :یک عدد کوچک
  • روغن مایع :یک پیمانه
  • آب :یک پیمانه
  • زعفران دَم کرده :به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه :به میزان لازم
  • ادویه ی پلویی :به میزان لازم
کوکو کنگر 

 طرز تهیه کوکو کنگر

مرحله اول:

برای درست کردن کوکو کنگر ابتدا کنگر را خرد کنید و با کمی روغن  تفت دهید .بعد یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا بپزد.هویج خرد شده  را هم آبپز کنید.

مرحله دوم:

داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن تفت دهید.وقتی سیب زمینی ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.

بعد از طلایی شدن پیاز ، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

مرحله سوم:

گنگر پخته شده را به همراه هویج ، سیب زمینی و گوشت سرخ شده با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه پلویی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم:

تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. (البته یک عدد زرده را برای مخلوط گوجه فرنگی و زرشک نگه دارید)

سپس تخم مرغ هارا به مایه کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کوکوی یکدستی به وجود بیاید.

مرحله پنجم:

مقداری روغن داخل تابه بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید.

مرحله ششم:

گوجه فرنگی سفت و کوچکی را ریز خرد کنید و با زرشک مخلوط کنید و یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق روی کوکو را کمی  فشار دهید تا مواد رویه به کوکو بچسبند.

مرحله نهایی پخت کوکو:

کوکو را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را ببندید تا کوکو خوب پخته شو د. برای پخت این کوکو لازم نیست سمت دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود.

 با همان دمای کم ، مغز کوکو پخته میشود.
 کوکو کنگر

نکات تکمیلی در مورد کوکو کنگر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکو کنگر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع