روش پخت کوکوی مرغ با آرد
کوکوی مرغ با آرد شاید بی تردید یکی از کوکو های خوشمزه و مجلسی باشد که کمتر کسی از طعم آن خوشش نیاید. این کوکو ساده با مرغ تهیه میشود و بسیار غذای کامل و مقوی است. در میان انواع کوکوهای ایرانی که بسیار هم پرطرفدار هستن کوکوی مرغ یکی از محبوب ترین هاست و برای وعدهای ناهار و شام کاملا مناسب است.اگر شما جزو کسانی هستید که تا به حال این کوکوی خوشمزه را امتحان نکردید می توانید با ما همراه شوید و آموزش مرحله به مرحله پخت کوکوی مرغ با آرد را در پلاس وی بیاموزید.
مواد لازم برای کوکوی مرغ با آرد
- تخم مرغ :3 عدد
- آرد گندم :1 قاشق غذاخوری سرپر
- گوشت مرغ ترجیحا سینه :200 گرم
- زعفران آب شده :1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل قرمز :به مقدار کافی
- (پیاز ، سیر و فلفل دلمه ) :برای طبخ مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ با آرد
مرحله اول:
برای درست کردن کوکوی مرغ با آرد ابتدا داخل قابلمه ای ، گوشت مرغ را با کمی نمک ، سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای و مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و مرغ به آرامی بپزد.
مرحله دوم:
بعد از اینکه مرغ پخت ، آن را صاف کنید و صبر کنید تا خنک شود. اگر استخوانی داخل گوشت مرغ بود آن را جدا کنید و مرغ را داخل غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید.
مرحله سوم:
سپس تخم مرغ ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد آرد ، مقداری نمک و فلفل قرمز به همراه زعفران دم کرده ، به مواد گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم و نهایی پخت کوکو:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد به اندازه یک قاشق از مواد کوکو داخل روغن بریزید و سطحش را با پشت قاشق صاف کنید.
وقتی یک طرف آن سرخ شد ، طرف دیگر کوکو را برگردانید و سرخ کنید.
کوکو های مرغ آماده شده را با سس تزیین کنید و در کنار سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی مرغ با آرد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی مرغ با آرد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .