وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

کوکوی مرغ با آرد | طرز تهیه “کوکوی مرغ با آرد”

کوکوی مرغ با آرد | طرز تهیه “کوکوی مرغ با آرد”

طرز تهیه “کوکوی مرغ با آرد” که می تواند یک شام بسیار خوشمزه برای شما باشد را در آشپزخانه پلاس وی مشاهده نمایید.

روش پخت کوکوی مرغ با آرد

کوکوی مرغ با آرد شاید بی تردید یکی از کوکو های خوشمزه و مجلسی باشد که کمتر کسی از طعم آن خوشش نیاید. این کوکو ساده با مرغ تهیه میشود و بسیار غذای کامل و مقوی است. در میان انواع کوکوهای ایرانی که بسیار هم پرطرفدار هستن کوکوی مرغ یکی از محبوب ترین هاست و برای وعدهای ناهار و شام کاملا مناسب است.اگر شما جزو کسانی هستید که تا به حال این کوکوی خوشمزه را امتحان نکردید می توانید با ما همراه شوید و آموزش مرحله به مرحله پخت کوکوی مرغ با آرد را در پلاس وی بیاموزید.

مواد لازم برای کوکوی مرغ با آرد

  • تخم مرغ :3 عدد
  • آرد گندم :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • گوشت مرغ ترجیحا سینه :200 گرم
  • زعفران آب شده :1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل قرمز :به مقدار کافی
  • (پیاز ، سیر و فلفل دلمه ) :برای طبخ مرغ
غذای ایرانی

طرز تهیه کوکوی مرغ با آرد  

مرحله اول:

برای درست کردن کوکوی مرغ با آرد ابتدا داخل قابلمه ای ، گوشت مرغ را با کمی نمک ، سیر ، پیاز و فلفل دلمه ای و مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و مرغ به آرامی بپزد.

مرحله دوم:

بعد از اینکه مرغ پخت ، آن را صاف کنید و صبر کنید تا خنک شود. اگر استخوانی داخل گوشت مرغ بود آن را جدا کنید و مرغ را داخل غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید.

مرحله سوم:

سپس تخم مرغ ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد آرد ، مقداری نمک و فلفل قرمز  به همراه  زعفران دم کرده ، به مواد گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم و نهایی پخت کوکو:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد به اندازه یک قاشق از مواد کوکو داخل روغن بریزید و سطحش را با پشت قاشق صاف کنید.

وقتی یک طرف آن سرخ شد ، طرف دیگر کوکو را برگردانید و سرخ کنید.

کوکو های مرغ آماده شده را با سس تزیین کنید و در کنار سبزیجات سرو کنید.

کوکوی مرغ با آرد

نکات تکمیلی در مورد کوکوی مرغ با آرد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کوکوی مرغ با آرد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع