مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی
- کدو حلوایی:یک و نیم کیلوگرم
- پیاز:3 عدد متوسط
- شکر :یک قاشق سوپ خوری
- زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر
- آرد سفید : یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن
- تخم مرغ :4 عدد
طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی
ابتدا پیاز و کدو حلوایی را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
پیاز را به تابه بیافزایید و تفت دهید ، سپس کدو حلوایی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود.
در این فاصله زعفران را آسیاب کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید ، در ادامه نمک و فلفل آن را اندازه کرده از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.
تخم مرغ را به مخلوط بالا افزوده و خوب هم بزنید ، سپس آرد را هم بریزید و خوب مخلوط نمایید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، هر بار مقداری از مایه کوکو را با دست بردارید و حالت دهید سپس داخل تابه سرخ کنید.
کوکوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کدو حلوایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کوکوی کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .