مواد لازم برای کیک با شیره انگور یا دوشاب
- شیره انگور غلیظ:یک لیوان یا شیره خرما
- تخم مرغ:4 عدد کامل
- آرد:2 لیوان
- بکینگ پودر:نصف ق چ
- روغن :3/4 لیوان
- پودر کاکائو : دو سه قاشق
کیک با شیره انگور یا دوشاب خانگی
طرز تهیه کیک با شیره انگور یا دوشاب
ابتدا 4 عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و زرده ها را به ظرف دیگر انتقال داده و با روغن خوب مخلوط کنید، سپس شیره را افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شود.
در مرحله بعد سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند، سپس به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
قالب را چرب کرده اید و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
پخت کیک با شیره انگور یا دوشاب
نکات تکمیلی در مورد کیک با شیره انگور یا دوشاب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک با شیره انگور یا دوشاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .