مواد لازم کیک تابه ای:
- آرد :150 گرم
- تخم مرغ :1 عدد
- بکینگ پودر:2 ق چ
- وانیل :1/4 ق چ
- روغن مایع :2 ق س
- شکر :5 ق غ
- شیر :نصف پیمانه
طرز تهیه کیک بدون تابه ای ساده
طرز تهیه کیک تابه ای :
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 بار از الک رد کنید.
در ظرف مناسبی شکر ، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا رنگ آنها تغییر کند. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
بعد از ترکیب شدن کامل تخم مرغ ، شیر را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
در مرحله آخر آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود.
دیواره و کف تابه ، پلوپز و یا قابلمه نچسبتان را کاملا چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
اگر بخواهید روی کیکتان هم طلایی شود، میتوانید کیک را برگردانید و چند دقیقه ای حرارت دهید.
اگر دوست داشته باشید کیکتان شکلاتی شود ، میتوانید به آن پودر کاکائو اضافه کنید و یا داخل مواد کیک مقداری چیپس شکلاتی بریزید.
کیک تابه ای خوش پخت
نکات تکمیلی در مورد کیک تابه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک تابه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .