مواد لازم برای کیک سیب اسفنجی با کارامل
- کره : 325 گرم
- آرد شیرینی پزی :225 گرم
- شکر دانه ریز :325 گرم
- آب سیب:200 میلی لیتر
- تخم مرغ بزرگ :2 عدد بزرگ
- پرتقال:2 عدد
- سیب:6 تا 7 عدد
- کارامل : 2 قاشق غذاخوری
- خامه :3 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل:1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری
- میخک کمی
پخت کیک سیب اسفنجی درخانه
طرز تهیه کیک سیب اسفنجی با کارامل
ابتدا سیب ها را پوست گرفته و هسته آنها را جدا کنید، سپس هر کدام را به چهار قسمت تقسیم کنید.
در ادامه 200 گرم از کره را در تابه ای مناسب بریزید، سپس 200 گرم شکر، دارچین، زنجبیل، میخک و کارامل را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا مواد بجوشد.
حالا شعله را کم کرده و سس را مدام هم بزنید تا جایی که غلیظ شود. در ادامه سیب های خرد شده را داخل سس بریزید و اجازه دهید بپزد، هر از گاهی آن را هم بزنید تا نسوزد.
در این میان مایه کیک اسفنجی را به روش زیر درست کنید:
125 گرم کره و 125 گرم شکر باقی مانده را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس دو عدد تخم مرغ را یک به یک اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
در ادامه نصف آب جوش شیرین و آب سیب را بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه کیک به دست می آید.
اگر خمیر بریده بریده به نظر رسید مهم نیست باقیمانده آرد را افزوده و مواد را هم بزنید، در آخر پوست پرتقال ها را بریزید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. قالب کیک را با کره چرب کرده و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید کف قالب را با یک لایه از سیب و کارامل پوشانده و مایع اسفنجی را روی آن بریزید.
قالب را تکان دهید و آن را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید .
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید، کارامل باقی مانده را گرم کرده و با خامه مخلوط کنید.
کیک را بعد از پخت برش بزنید و با سس کارامل و خامه میل نمایید.
کیک سیب اسفنجی کاراملی
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب اسفنجی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک سیب اسفنجی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .