وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک شاتوت | طرز تهیه “کیک شاتوت” و جوی دوسر

کیک شاتوت | طرز تهیه “کیک شاتوت” و جوی دوسر

اگر دنبال کیکی رژیمی و با کمترین درصد شیرینی می باشید ما به شما “کیک شاتوت” را پیشنهاد میکنیم.ما را دنبال کنید.

مواد لازم برای کیک شاتوت و جوی دوسر

  • جوی دوسر:200 گرم 
  • آرد :230 گرم
  • پودر دارچین :1 ق چ 
  • کره:170 گرم 
  • نمک :2 /1 ق چ 
  • وانیل :1 ق چ 

مواد لازم برای داخل کیک

  • مارمالاد شاتوت :440 گرم 
  • آب لیمو:2 ق چ 
  • آرد ذرت :45 گرم 
کیک شاتوت
 پخت ساده کیک شاتوت و جوی دوسر

طرز تهیه کیک شاتوت و جوی دوسر

ابتدا 200 گرم جو دوسر را داخل مخلوط کن بریزید تا کمی ریز شود، سپس آرد ،وانیل، دارچین و نمک را بریزید و مجدد دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در آخر هم 170 گرم کره را بریزید و برای 2 دقیقه دیگر مواد را مخلوط نمایید.
قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود دو سوم از مخلوط جو را داخل آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار دهید تا منسجم شود.
قالب را برای مدتی داخل یخچال بگذارید تا مواد خمیر کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
در این فاصله آرد ذرت، مارمالاد شاتوت و آب لیمو را داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعد قالب را از یخچال بیرون آورده و مارمالاد شاتوت را روی آن بریزید و خوب پخش کنید سپس یک سوم باقی مانده جو را افزوده و با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار دهید تا منسجم شود.
قالب را برای 35 تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بگذارید تا کیک شاتوت پخته و طلایی شود.
 
کیک شاتوت و جوی دوسر
کیک شاتوت و جوی دوسر

نکات تکمیلی در مورد کیک شاتوت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک شاتوت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع