مواد لازم برای کیک شاتوت و جوی دوسر
- جوی دوسر:200 گرم
- آرد :230 گرم
- پودر دارچین :1 ق چ
- کره:170 گرم
- نمک :2 /1 ق چ
- وانیل :1 ق چ
مواد لازم برای داخل کیک
- مارمالاد شاتوت :440 گرم
- آب لیمو:2 ق چ
- آرد ذرت :45 گرم
پخت ساده کیک شاتوت و جوی دوسر
طرز تهیه کیک شاتوت و جوی دوسر
ابتدا 200 گرم جو دوسر را داخل مخلوط کن بریزید تا کمی ریز شود، سپس آرد ،وانیل، دارچین و نمک را بریزید و مجدد دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در آخر هم 170 گرم کره را بریزید و برای 2 دقیقه دیگر مواد را مخلوط نمایید.
قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود دو سوم از مخلوط جو را داخل آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار دهید تا منسجم شود.
قالب را برای مدتی داخل یخچال بگذارید تا مواد خمیر کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
در این فاصله آرد ذرت، مارمالاد شاتوت و آب لیمو را داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعد قالب را از یخچال بیرون آورده و مارمالاد شاتوت را روی آن بریزید و خوب پخش کنید سپس یک سوم باقی مانده جو را افزوده و با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار دهید تا منسجم شود.
قالب را برای 35 تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بگذارید تا کیک شاتوت پخته و طلایی شود.
کیک شاتوت و جوی دوسر
نکات تکمیلی در مورد کیک شاتوت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک شاتوت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .