مواد لازم برای کیک شکلاتی لهستانی
- شکر :300 گرم
- آب:100 میل
- مارگارین :250 گرم
- پودر کاکائو :50 گرم
- بیکینگ پودر :15 گرم یا یک پاکت
- آرد :250 گرم
- وانیل:به مقدار کم
- تخم مرغ :2 عدد
طرز تهیه کیک شکلاتی لهستانی
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کرده و قالب را چرب نموده و کمی آرد بپاشید.
مارگارین را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
سپس شکر و پودر کاکائو را افزوده و آب را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد.
زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در این میان سایر مواد را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، سپس مخلوط کاکائو را افزوده و با هم زن برقی برای سه دقیقه بزنید تا مایه کیک یکدست شود
مواد فوق را داخل قالب بریزید و برای 45 دقیقه در فر بپزید.
طرز تهیه کیک شکلاتی لهستانی
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی لهستانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی لهستانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .