مواد لازم برای کیک پوره سیب
- شکر:2 فنجان
- روغن:یک فنجان
- تخم مرغ:2 عدد
- پوره سیب:2 و یک دوم فنجان
- شکر آب شده:2 قاشق غذاخوری
- آرد:3 فنجان
- جوش شیرین:یک قاشق غذاخوری
- دارچین:یک قاشق غذاخوری
- ادویه:یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رویه
- شکر:یک چهارم فنجان
- شکر قهوه ای:یک دوم فنجان
- دارچین :یک قاشق چای خوری
- انواع مغزها :یک دوم فنجان
کیک پوره سیب
طرز تهیه کیک پوره سیب
همه مواد را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
مواد رویه کیک را با هم مخلوط کرده و روی خمیر بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
قالب را برای 60 دقیقه در فری که با دمای 165 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کیک پخته و طلایی شود
پخت خانگی کیک پوره سیب
نکات تکمیلی در مورد کیک پوره سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک پوره سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .