وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کیک کاکائویی | طرز تهیه “کیک کاکائویی”

کیک کاکائویی | طرز تهیه “کیک کاکائویی”

برای درست کردن “کیک کاکائویی” خوشمزه در خانه همراه ما باشید تا به ساده‌ترین روش این کیک پر طرفدار را تهیه کنید.

طرز تهیه کیک کاکائویی ساده 

کیک کاکائویی از پرطرفدارترین کیک ها در سراسر جهان می باشد. طرز پخت کیک کاکائویی بسیار آسان می باشد شما می توانید این کیک را در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.شما می توانید از کیک ساده کاکائویی هم به عنوان کیک صبحانه و هم به عنوان عصرانه از آن استفاده کنید. در ادامه این بخش از آشپزخانه پلاس وی ما دستور پخت کیک کاکائویی را برای شما تهیه کرده ایم.

مواد لازم طرز تهیه کیک کاکائویی 

مواد لازم میزان لازم
آرد 2ونیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر کاکائو  3 قاشق غذا خوری
شکر 225 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کره 135 گرم
آب سرد 1 پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری

کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک ساده کاکائویی:

مرحله اول : 

در دستور کیک کاکائویی ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

مرحله دوم :

در ادامه داخل ظرف نسبتا بزرگی کره و شکر را ریخته و با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ آن سفید و کشدار شود.

مرحله سوم : 

 زرده تخم مرغ ها را نیز به کره و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. 

مرحله چهارم : 

در ظرفی دیگری مواد پودری یعنی آرد را با بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو الک کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم : 

یک پیمانه آب سرد را کم‌کم به مواد آردی اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شوند.

مرحله ششم :

مواد آردی که با آب ترکیب کرده اید را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و کمی هم بزنید در حدی که مواد مخلوط شوند.

مرحله هفتم : 

پره های همزن را خوب تمیز و خشک کنید. سپس سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا سفت شود و حجمش چند برابر شود.

کیک کاکائویی

مرحله هشتم :

در ادامه سفیده تخم مرغ هم زده شده را با مواد زرده تخم مرغ مخلوط کنید و به‌صورت دورانی هم بزنید.

مرحله نهم : 

فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ربع گرم کنید. قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود.

مرحله دهم :

بعد از زمان پخت،کیک را با خلال چوبی یا چنگال تست کنید و وقتی چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر بیرون بیاورید تا خنک شود.

کمی بعد از خنک شدن،کیک را از قالب بیرون بیاورید و بر روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود و بخار آن خارج شود.

نکات مهم در آموزش کیک کاکائویی

می توانید مقداری شکلات آب کنید و از آن برای تزیین روی کیک استفاده کنید. 

مقداری گاناش تهیه کنید و روی کیک بریزید و با شکلات چیپسی آن را تزیین کنید. 

از پودر پسته و پودر نارگیل نیز میتوانید برای تزیین کیک استفاده کنید. 

کیک خنک شده را میتوانید به 2 یا 3 قسمت برش دهید و با خامه قنادی و یا فقط با پودر قند تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع