مواد لازم برای طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی
- آرد:1 و 1/2 لیوان
- شکر:2/3 لیوان
- روغن مایع :2/3 لیوان
- ماست :1/2 لیوان
- گلاب :2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ:2 عدد
- بکینگ پودر :1 قاشق چایخوری
- پودر هل (برای این مقدار مواد تطبق تجربه من نصف قاشق چایخوری سر خالی) :مقداری
- پودر کاکائو (بستگی به سلیقه خودتون نسبت به تیره گی یا روشنی کیک داره) :هاتهخاتمقداری
کیک یزدی کاکائویی خوشمزه و ترد
طرز تهیه کیک یزدی کاکائویی
ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند، سپس شکر را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه روغن مایع، گلاب و ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر، آرد و پودر هل را با هم مخلوط کرده و برای 2 الی 3 بار الک کنید و به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود. قالب ها را با کپسول کاغذی پوشانده و با خمیر پر کنید ، سپس برای 10الی 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند.
نکات تکمیلی در مورد کیک یزدی کاکائویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کیک یزدی کاکائویی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .