مواد لازم برای گمج کباب گیلانی
- گوشت بدون چربی و قورمه ای خرد شده :250 گرم
- پیاز نگینی شده :یک عدد
- پودر گردو :60 گرم
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
- آب انار ترش :یک فنجان
- رب انار:2 قاشق غذاخوری
- سبزی شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده :یک فنجان
- آب :نصف لیوان
- روغن :به میزان لازم
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه گمج کباب گیلانی
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد گوشت خرد شده را داخل پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی ، سبزی خرد شده ، پودر گردو، آب انار و مقداری نمک به گوشت اضافه کنید.
در آخر آب را هم داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت پخته شود و آب آن کم شده باشد.
نکات تکمیلی در مورد گمج کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
گمج کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .