وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

گوشت سرخ شده | طرز تهیه “گوشت سرخ شده” گوسفند بدون روغن

گوشت سرخ شده | طرز تهیه “گوشت سرخ شده” گوسفند بدون روغن

این خوراک که بدون روغن سرخ می شود غذایی مقوی و سالم برای خانواده هاست. گوشت گوسفند چون دارای بافتهای چربی زیادی است در حین تفت دادن با شعله کم، چربی خود را پس داده تا پایان پخت نهایی با همین روغن سرخ می شود.

مواد لازم برای گوشت سرخ شده بدون روغن 

  • گوشت گوسفند (900 گرم)
  • فلفل چیلی خرد شده  (6 عدد)
  • زردچوبه  ( ¼ قاشق چای‎خوری)
  • فلفل سیاه ( یک قاشق چای‎خوری)
  • دارچین (یک تکه 2.5 سانتی‎متری)
  • زیره سبز  ( یک قاشق چای‎خور)
  • زنجبیل تازه رنده شده ( 2 قاشق سوپ‎خوری)
  • پودر کاری (یک قاشق چای‎خوری)
  • سیر خرد شده (10 حبه )
  • روغن (یک قاشق چای‎خوری)
  • نمک (به مقدار کافی) 
گوشت سرخ شده 

طرز تهیه گوشت گوسفند سرخ شده بدون روغن

ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کنید.بعد دانه فلفل سیاه را به همراه دارچین ، زیره سبز و فلفل چیلی روی حرارت ملایم تفت دهید و یا به اصطلاح بو دهید.بعد آنها را آسیاب کنید تا پودر شوند.

داخل ماهی تابه ای کمی روغن بریزید و زنجبیل و سیر خرد شده را داخل آن کمی سرخ کنید.

سپس همراه با یک قاشق سوپخوری آب آنها را در آسیاب برقی بریزید و آسیاب کنید تا تبدیل به مایه خمیری شکلی شود.

گوشت خرد شده را در خمیر سیر و زنجبیل و ادویه جات آسیاب شده و مقداری نمک ، زردچوبه و پودر کاری مخلوط کنید تا گوشت ها کاملا با این مواد به مدت نیم ساعت آغشته شود. 

بعد از 30 دقیقه گوشت را داخل زودپز بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد. چون گوشت حین پختن آب میندازه احتیاج به اضافه کردن آب ندارد.

بعد از پختن گوشت، در زودپز را باز کنید و گوشت ها را خارج کنید.

از آنجا که گوشت پرچرب بود برای سرخ کردن احتیاجی به روغن ندارد. مایع داخل زودپز را داخل تابه ای بریزید و تابه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب مایه داخل زودپز بخار شود و روغنش بماند.سپس گوشت را به آن اضافه کنید و با حرارت کم گوشت را کمی سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.  این غذا را میتوانید با برگ های ریحان و جعفری تزیین و سرو کنید. 

گوشت سرخ شده

نکات تکمیلی در مورد گوشت سرخ شده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
گوشت سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع