مواد لازم برای گوشت سرخ شده بدون روغن
- گوشت گوسفند (900 گرم)
- فلفل چیلی خرد شده (6 عدد)
- زردچوبه ( ¼ قاشق چایخوری)
- فلفل سیاه ( یک قاشق چایخوری)
- دارچین (یک تکه 2.5 سانتیمتری)
- زیره سبز ( یک قاشق چایخور)
- زنجبیل تازه رنده شده ( 2 قاشق سوپخوری)
- پودر کاری (یک قاشق چایخوری)
- سیر خرد شده (10 حبه )
- روغن (یک قاشق چایخوری)
- نمک (به مقدار کافی)
طرز تهیه گوشت گوسفند سرخ شده بدون روغن
ابتدا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کنید.بعد دانه فلفل سیاه را به همراه دارچین ، زیره سبز و فلفل چیلی روی حرارت ملایم تفت دهید و یا به اصطلاح بو دهید.بعد آنها را آسیاب کنید تا پودر شوند.
داخل ماهی تابه ای کمی روغن بریزید و زنجبیل و سیر خرد شده را داخل آن کمی سرخ کنید.
سپس همراه با یک قاشق سوپخوری آب آنها را در آسیاب برقی بریزید و آسیاب کنید تا تبدیل به مایه خمیری شکلی شود.
گوشت خرد شده را در خمیر سیر و زنجبیل و ادویه جات آسیاب شده و مقداری نمک ، زردچوبه و پودر کاری مخلوط کنید تا گوشت ها کاملا با این مواد به مدت نیم ساعت آغشته شود.
بعد از 30 دقیقه گوشت را داخل زودپز بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد. چون گوشت حین پختن آب میندازه احتیاج به اضافه کردن آب ندارد.
بعد از پختن گوشت، در زودپز را باز کنید و گوشت ها را خارج کنید.
از آنجا که گوشت پرچرب بود برای سرخ کردن احتیاجی به روغن ندارد. مایع داخل زودپز را داخل تابه ای بریزید و تابه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب مایه داخل زودپز بخار شود و روغنش بماند.سپس گوشت را به آن اضافه کنید و با حرارت کم گوشت را کمی سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. این غذا را میتوانید با برگ های ریحان و جعفری تزیین و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد گوشت سرخ شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
گوشت سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .