وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

گوشت قلقلی|طرز پخت “گوشت قلقلی”

گوشت قلقلی|طرز پخت “گوشت قلقلی”

“گوشت قلقلی” یک بسیار خوشمزه یونانی است که در سس گوجه فرنگی یا خالی و به همراه سیب زمینی سرخ کرده پخته و سرو می شود.

مواد لازم برای گوشت قلقلی مغزدار یونانی:

گوشت لخم چرخ کرده :450 گرم
گوشت بره چرخ کرده :450 گرم
تخم مرغ :دو عدد
سیر رنده شده :4 حبه
زیتون سیاه خرد شده :¼ پیمانه
زیتون سبز با مغز فلفل خرد شده :¼ پیمانه
جعفری تازه خرد شده :¼ پیمانه
خرده نان :یک پیمانه
پنیر فتا خرد شده :170 گرم
فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری 

گوشت قلقلی

روش پخت گوشت قلقلی مغزدار یونانی:

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم یکدست شوند  و بعد خرده های نان را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

پس از آن  سیر ، زیتون ، جعفری و فلفل و نمک را داخل تخم مرغ ها بریزید و خوب هم بزنید.

در آخر هم گوشت چرخ کرده را به بقیه مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید.

از مایه گوشت مقداری در کف دست قرار دهید و کمی صاف کنید. داخل آن یک تکه پنیر فتا قرار دهید و بعد گوشت ببندید و به صورت  قلقلی در بیاورید.

همه گوشت ها را به همین ترتیب درست کنید  و داخل یک تابه بزرگ بچینید . تابه را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قلقلی ها پخته شوند.

سپس قلقلی ها را به صورت گرم و به  همراه سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد گوشت قلقلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع