مواد لازم برای تهیه گولاش، تاس کباب مجاری
- روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط :2 عدد، ساطوری
- مغز ران گوساله :800 گرم، خرد کرده
- سیر:2 حبه، نصف کرده
- دانه زیره سیاه :یک قاشق چای خوری
- پاپریکا:2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی درشت:یک عدد، نگینی
- آب جوش یا آب گوشت :2 لیتر
- فلفل دلمه ای سبز:یک عدد، خلالی درشت
- نصف فلفل دلمه ای قرمز:خلالی درشت
- سیب زمینی :400 گرم، خرد کرده
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه گولاش، تاس کباب مجاری
ابتدا گوشت مغز ران گوساله را تکه تکه کرده و به همراه پیاز خرد شده و روغن تفت دهید تا سرخ شده و رنگ آن قهوه ای شود.
در این مرحله سیر را نصف کرده و اضافه نمایید تا عطر آن بلند شود ، در ادامه زیره را بریزید و پاپریکا و گوجه فرنگی خرد شده را هم بریزید و تفت دهید.
بعد از اینکه گوجه کمی تفت خورد آب جوش و یا آب گوشت را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
سپس اجازه دهید مواد با شعله کم برای 2 ساعت بپزد، فلفل دلمه ای و سیب زمینی خرد شده را در نیم ساعت آخر افزوده و اجازه دهید تاس کباب یا گولاش پخته و جا بیافتد.
بعد از اینکه گوشت به پخت ایده آل رسید و گولاش بخوبی جا افتاد ، نمک و فلفل را افزوده و با برنج یا نان میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد گولاش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
گولاش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .