خلاصه مقاله: انواع پای مرغ با استاندارد و بسته بندی صادراتی و یا به صورت فله به روشهای مختلفی نظیر پای مرغ تازه، پخته شده، خشک شده و منجمد فرآوری و با توجه به نیاز مشتری در بازارهای مختلف به فروش می
خلاصه مقاله: رعایت بهداشت در مراحل مختلف تولید و فرآوری پا و پنجه مرغ مانند سایر مواد غذایی مسئلهای است که حتما باید به آن توجه داشت زیرا محصولات غذایی به طور مستقیم با سلامت افراد در ارتباط بوده و د
خلاصه مقاله: در پروسه فرآوری پای مرغ با توجه به سورتبندی در نظر گرفته شده از طرف مشتری، بخشهای اضافی و غیر مصرفی همچون پوست اضافه، استخوان و… از پای مرغ جدا شده و به طور معمول جهت مصارف غذایی مورد ا
خلاصه مقاله پنجه و یا پای مرغ به یک محصول پر فروش در بسیاری از کشورها تبدیل شده و دلیل آن میتواند افزایش شناخت و آگاهی افراد نسبت به این محصول و خواص آن باشد. زمانی که تقاضا برای یک محصول در بازار ز
خلاصه مقاله: محصولات پروتئینی از جمله پنجه و پای مرغ نیز همچون بسیاری از دیگر محصولات تحت تاثیر عوامل بیرونی دچار نوسان قیمت شده و به طور معمول با قیمت روز در بازار عرضه میگردد. از جمله موارد تاثیرگذ
خلاصه مقاله: پای مرغ در کشورهای مختلف تحت عنوان (chicken feet) شناخته میشود قسمتی از بدن مرغ بوده که دارای بافت ژلاتینی میباشد و یک ماده غذایی محبوب بخصوص در کشورهای آسیای شرقی محسوب میشود. این ماد
خلاصه مقاله: پای مرغ ایران از جمله محصولاتی بوده که بازار آن در کشورهای خارجی بسیار داغتر از بازار داخل میباشد، از این رو افراد بسیاری به دنبال خرید پای مرغ صادراتی از مجموعههای تولیدی داخل کشور هس
خلاصه مقاله: کارگاهها، کارخانهها و مجموعههای بسیاری در زمینه تامین و عرضه پنجه و پای مرغ فعالیت دارند که افراد فعال در زمینه خرید و فروش این محصولات به این مراکز مراجعه میکنند. مسئله مهم در دسترس
خواندن 2 دقیقه
برای دسترسی به تمامی امکانات به اکانت خود وارد شوید