خلاصه مقاله
پنجه و یا پای مرغ به یک محصول پر فروش در بسیاری از کشورها تبدیل شده و دلیل آن میتواند افزایش شناخت و آگاهی افراد نسبت به این محصول و خواص آن باشد. زمانی که تقاضا برای یک محصول در بازار زیاد باشد، افرادی به دنبال ارتباط گرفتن با تولیدکنندگان دست اول و اصلی آن محصول میباشند تا بتوانند با تامین عمده و مستقیم محصول مورد نظر و عرضه آن در بازار، سود بیشتری کسب کنند.
کشتارگاهها میتوانند مبدا اصلی عرضه پنجه و پای مرغ باشند و بدون شک افراد فعال در حوزه خرید و فروش محصولات پروتئینی به امید خرید پنجه و پای مرغ به قیمت عمده، همچنین حذف واسطهها اقدام به خرید از این مراکز (کشتارگاه طیور) میکنند. سوالی که وجود دارد، آیا پنجه و پای مرغ عرضه شده از کشتارگاه قابلیت و آمادگی صادرات را دارد؟ آیا پنجه و پای مرغ موجود در کشتارگاه با بستهبندی استاندارد صادراتی عرضه میشود؟ آیا خرید از کشتارگاه برای تجار مقرون به صرفه است؟
در این مقاله (قیمت پای مرغ صادراتی در کشتارگاه) قصد داریم پیرامون مسائل مطرح شده که از جمله دغدغههای فعالان این حوزه به شمار میآید به بحث و بررسی بپردازیم و پیشنهادی مقرون به صرفه برای خریداران پنجه و پای مرغ منجمد صادراتی ایران ارائه کنیم. جهت ثبت سفارش و خرید پای مرغ منجمد با تناژ صادراتی و کیفیت عالی، همچنین دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.
محصولات صادراتی ملزم به رعایت استانداردهایی هستند تا به راحتی بتوان آنها را در بازار دیگر کشورها عرضه کرد، رعایت نکاتی که باعث میشوند از رقبا پیشی گرفت و در بازارهای خارجی نیز حضوری پر رنگ و پیشتاز داشت. در مقاله (قیمت پای مرغ صادراتی در کشتارگاه) قصد داریم به بررسی نکات و مسائلی که برای صادرات پای مرغ خریداری شده از کشتارکاه لازم است بپردازیم.
در این مقاله میخوانیم:
خرید و قیمت پای مرغ در کشتارگاه
پنجه و پای مرغ صادراتی در کشتارگاه اگر چه به دلیل حذف واسطهها و خرید مستقیم محصول دارای قیمت بسیار مناسبتر نسبت به بازار میباشد ولی با توجه به اینکه هر کشور برای واردات محصولات مختلف استانداردهایی را وضع کرده، پنجه و پای مرغ زمانی که از کشتارگاه خریداری میشود بدون انجام پروسه فرآوری مجوزهای لازم برای صادرات و حضور در بازار دیگر کشورها را نخواهد داشت.
بنابراین اگرچه قیمت پای مرغ صادراتی در کشتارگاه مناسب و به صرفه است ولی قیمت تمام شده و نهایی محصول نمی باشد و از زمان خرید پای مرغ از کشتارگاه تا زمان صادرات به دیگر کشورها هزینههای جانبی دیگری را نیز به دنبال خواهد شد. علاوه برهزینههای فرآوری و دریافت مجوزهای لازم جهت حضور در بازار کشورهای مختلف، برخی عوامل دیگر نیز وجود که باعث ایجاد نوسانات در قیمت پای مرغ میشوند؛ در ادامه به توضیح و بررسی آنها خواهیم پرداخت.
استاندارهای لازم جهت صادرات پای مرغ
هر کشور برای وارد کردن محصولات مختلف استاندارها و قوانینی را وضع میکند و طبق یک پروتکل و قانون بینالمللی، تجاری که در کشورهای دیگر قصد همکاری و مراودات مالی با آنها را دارند ملزم به رعایت این استانداردها شوند. رعایت این استانداردها و اخذ مجوزهای لازم باعث تسریع در روند انجام معاملات و حضور محصول مورد نظر در بازار کشور مقصد میشود.
جهت خرید و فروش پا و پنجه مرغ منجمد صادراتی نیز استانداردهایی وضع شده که فعالان این حوزه قبل از شروع فعالیت با رعایت این استانداردها میتوانند محصولات خود را به دیگر کشورها صادر کنند. پنجه و پای مرغ قابل عرضه در کشتارگاهها تازه و به صورت سورت نشده هستند و لازم است تا مراحل مختلف فرآوری و سورتبندی صادراتی را پشت سر گذاشته تا قابلیت صادرات به نقاط مختلف جهان را داشته باشند.
مراحل آماده سازی و فرآوری پای مرغ صادراتی
مراحل آماده سازی و فرآوری پای مرغ صادراتی به اختصار شامل مراحل زیر میباشد:
شستشوی پای مرغ و حذف آلودگیها و ضایعات:
شستشو اولین مرحله از مراحل فرآوری پای مرغ است که برای حذف خونآبهها و آلودگیها از پای مرغ انجام میشود.
کندن پوست و پر:
مرحله بعدی پس از شستشوی پای مرغ، کندن پوست پای مرغ است که به وسیله دستگاههای بخصوصی انجام میشود.
جداسازی و اصلاح کف پای زخم:
پس از کندن پوست پای مرغ اقدام به جداسازی کف پای زخم میکنند.
پنجه زنی:
مرحله بعدی از مراحل فرآوری در صورتی که سفارش مشتری پنجه مرغ باشد جدا کردن پنجه از ساق پا میباشد.
سورت بندی پای مرغ براساس گرید صادراتی:
پس از پنجه زنی پای مرغ اقدام به سورت پا و پنجه مرغ براساس گرید صادراتی مورد درخواست می کنند. در گریدبندی محصول هریک از گریدهای صادراتی دارای یک سری ویژگیها و مشخصات ( شامل: وزن، سایز، میزان شکستگی و …)هستند و فرآیند سورت بر اساس معیارهای مشتری پیش از بسته بندی پنجه و پای مرغ صورت میگیرد.
بسته بندی و شرینگ پای مرغ صادراتی:
پس از سورتبندی و کنترل پا و پنجه نوبت به بستهبندی پا و پنجه میرسد. بستهبندی صادراتی پا و پنجه مرغ باید مطابق با استانداردهای کشور مقصد بوده و به گونهای که کیفیت محصول تا زمان رسیدن به مقصد حفظ شود. در نهایت پای مرغ را منجمد کرده و در دمای زیر صفر تا زمان آمادهسازی حجم مورد سفارش درون سردخانه نگهداری می کنند.
مواردی که بیان شد پروسه فرآوری پا و پنجه مرغ میباشد که پس از خرید از کشتارگاه بر روی پای مرغ اعمال میشود تا آماده تحویل به مشتری جهت صادرات به دیگر کشورها شود. باید توجه داشت که هزینه این مراحل به قیمت پا و پنجه مرغ در کشتارگاه افزوده خواهد شد.
عوامل موثر بر قیمت پای مرغ صادراتی
قیمت پنجه و پای مرغ نیز همانند بسیاری از محصولات دیگر دارای نوسان بوده و تحت تاثیر عوامل و شرایط مختلف تغییر می کند. بنابراین برای تعیین قیمت عوامل موثر بر قیمت این محصول شناسایی و بررسی و قیمت تمام شده به مشتری ارائه میشود.
در این بخش از مقاله به برخی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت پای مرغ صادراتی اشاره کرده ایم؛
هزینههای تولید و فرآوری:
هزینههای جاری در زمان نگهداری و پرورش مرغ که در نهایت باعث به دست آمدن قیمت تمام شده برای مرغ و بالطبع پنجه و پای مرغ که بخشی از مرغ میباشد، یعنی هر چه قیمت روز مرغ بالاتر باشد بر قیمت پنجه و پای مرغ نیز تاثیرگذار است، از طرفی کیفیت محل نگهداری و رعایت موارد بهداشتی در مرغداری باعث کاهش بیماریها و یا آلودگی و زخم در کف پای مرغ میشود.
میزان پای مرغ موجود در بازار:
از دیگر عواملی که بر قیمت پای مرغ صادراتی تاثیرگذار است میزان پای مرغ موجود در بازار می باشد. هر چه پای مرغ موجود در بازار کمتر باشد چون تقاضا زیاد و قدرت عرضه به نسبت کمتر است رقابت برای خرید محصول افزایش پیدا کرده و در نتیجه قیمت پا و پنجه نیز افزایش خواهد یافت.
میزان عرضه و تقاضا پای مرغ:
به طور معمول قیمت پا و پنجه مرغ نیز همانند دیگر محصولات با کاهش تقاضا دچار کاهش قیمت و با افزایش تقاضا دچار افزایش قیمت خواهد شد.
نوسانات قیمت ارز:
از آنجایی که پای مرغ محصولی صادراتی میباشد قیمت آن وابسته به بازارهای خارجی و تغییرات نرخ ارز بوده و با نوسانات قیمت ارز قیمت پا و پنجه مرغ نیز دچار نوسان خواهد شد.
حضور واسطهها و دلالها:
هنگام خرید یک محصول هر چه زنجیره نفرات بین فروشنده تا خریدار افزایش یاید قیمت آن محصول نیز افزایش پیدا می کند، زیرا هر شخص درصدی سود به مبلغ اصلی اضافه کرده و به نفرات بعدی اعلام میکند که در نهایت باعث افزایش قیمت تمام شده برای خریدار میشود.
همانطور که بیان شد عوامل متعددی بر قیمت پای مرغ صادراتی موثر بوده و اگر چه خرید مستقیم پای مرغ از کشتارگاه یکی از راههای کاهش قیمت خرید پای مرغ صادراتی است ولی این قیمت به منزله قیمت نهایی محصول صادراتی نبوده و خریدار پس از دریافت پای مرغ تازه از کشتارگاه ملزم به فرآوری و سورتینگ آن میباشد، چه بسا که هزینه بیشتری نیز متقبل شود.
بازرگانی سفیدخانی (علاوه بر کارگاههای فرآوری خود) به واسطه همکاری با دیگر کشتارگاهها و تولیدکنندگان پا و پنجه مرغ صادراتی این امکان را دارد که پا و پنجه مرغ منجمد صادراتی را در حجم عمده و تامین در بلند مدت با بهترین کیفیت و بستهبندی استاندارد جهت صادرات به کشورهای مختلف خدمت شما تجار عزیز ارائه کند. جهت ثبت سفارش و دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما (09120681678) در ارتباط باشید.
دیگران این موارد را نیز جستجو کردهاند:
عکس پای مرغ پاک شده
پاچه مرغ
مزایای پای مرغ
قیمت پای مرغ صادراتی در کشتارگاه
قیمت پای مرغ صادراتی
پای مرغ صادراتی
قیمت پای مرغ در کشتارگاه
کد IR صادراتی چیست؟
خرید پا و پنجه مرغ 45-35 گرم
صادرات پای مرغ
قیمت پای مرغ
پای مرغ پاک شده
بسته بندی پای مرغ صادراتی
خرید پای مرغ صادراتی
پنجه و پای مرغ با کد IR صادراتی به چین
مرغ صادراتی
خرید پای مرغ
مرغ منجمد صادراتی
پنجه مرغ
بسته بندی پای مرغ
پای مرغ قیمت
قیمت مرغ صادراتی
پای مرغ
Chicken pie
پای مرغ خرید
chicken feet
پنجه مرغ صادراتی