آشپزی
56 سال پیش / خواندن دقیقه

آموزش تهیه ته چین شیرازی

ته چین شیرازی بسیار خوشمزه است و در ابتدا باید فیله مرغ را در یک تابه پر از روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. در این مطلب آموزش کامل تهیه ته چین شیرازی را به شما آموزش می دهیم.

ته چین شیرازی

مواد لازم ته چین شیرازی

  • برنج 4 پیمانه
  • فیله مرغ خرد شده نیم کیلو
  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • کره آب شده یک قالب 100 گرمی
  • زرشک 4 قاشق سوپ خوری
  • زعفران خشک 1 قاشق چای خوری
  • شکر نم و دانه ریز 1 قاشق سوپ خوری
  • بامجان ورقه ای خرد شده 4 عدد
  • ماست سه چهارم پیمانه
  • خلال پسته مقداری کم برای تزیین
  • خلال بادام به مقدار کم برای تزیین
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ته چین شیرازی

طرز تهیه ته چین شیرازی

  • برنج را خوب بشویید و نمک بزنید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد.
  • زرشک را هم کمی بخیسانید تا گل و لای آن ته نشین بشود.
  • فیله مرغ را سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.
  • ردر یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و زرشک را بشویید و کمی تفت دهید و مدام آن را هم بزنید تا نسوزد.
  • سپس شکر را روی زرشک ها بریزید و 2 الی 3 دقیقه همچنان به تفت دادن ادامه دهید.
  • بادمجان های ورقه ای خرد شده را هم پس از اینکه چند ساعت در آب و نمک قرار دادید تا تلخی آن گرفته شود در کمی روغن سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن بادمجان ها آنها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
  • در ظرفی دیگر ماست، کره، زرده تخم مرغ، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  • در مرحله بعد برنج خیس داده شده را آبکش کنید و با زعفران مخلوط نمایید.
  • در این فاصله فر را روشن کنید تا گرم شود.
  • قالب نچسب مورد نظر را چرب کنید و داخل آن یک لایه از مخلوط برنج و زعفران بریزید و خوب فشار دهید.
  • سپس روی آن را با یک لایه مرغ، یک لایه بادمجان و یک لایه زرشک بپوشانید و روی قالب را یک فویل آومینیومی خوب ببندید و به مدت 1 ساعت تا یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید تا ته چین بپزد.
  • وقتی ته چین پخته شد آن را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با خلال پسته و بادام و زرشک تفت داده شده تزیین کنید.
  • ته چین شیرازی خوشمزه آماده است.


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع