آشپزی
3 سال پیش / خواندن دقیقه

آموزش طرز تهیه ترشی عناب

ترشی عناب یکی از ترشی های خوشمزه و پر خاصیت است که با عناب تهیه می شود و روش تهیه ترشی عناب را در این مطلب به شما آموزش می دهیم.

آموزش روش تهیه ترشی عناب خوشمزه

ترشی عناب هم خوشمزه است و هم بسیار پر خواص است و اگر طعم عناب را می پسندید پس می توانید همین الان ترشی عناب را درست کنید.

مواد لازم برای ترشی عناب

  • عناب 300 گرم
  • آب به مقدار لازم
  • آب لیموی تازه نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید یا قرمز نیم لیتر
  • شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک 2 قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه پودر شده یک قاشق چای خوری

ترشی عناب

طرز تهیه ترشی عناب

  • عناب را درون ظرف بریزید و آب لیمو را با مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوی هم بزنید که خوب زیر و رو شود.
  • یک وزنه سنگین را روی عناب ها قرار دهید تا به صورت کامل در آب فرو بروند و خیس بخورند و بگذارید تا 4 ساعت به همان حالت باقی بمانند.
  • سپس عناب را درون آبکش بریزید و زیر شیر اب سرد خوب بشویید.
  • در این مرحله سرکه را درون قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه نمایید.
  • رب گوجه فرنگی را در این مرحله به آن اضافه کنید.
  • شعله گاز را روشن کنید و هنگامی که این ترکیب کاملا به جوش آمد بگذارید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.
  • در این مرحله عناب ها را اضافه کنید و بگذارید همراه باقی ترکیب 3 دقیقه جوش بخورد و سپس حرارت را خاموش کنید.
  • پس از اینکه ترشی شما نیمه سرد و ولرم شد، نمک و نعناع و فلفل را هم اضافه کنید.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع