آموزش طرز تهیه خورش نازخاتون خوشمزه
طرز تهیه خورش نازخاتون را که غذای خوشمزه شمالی و گیلان است را در این بخش برای شما عزیزان آماده کرده ایم و امیدواریم از طعم این خورش لذت ببرید.
یکی از انواع غذاهای محلی گیلان خورش نازخاتون است که با انواع گوشت تهیه می شود و طعمی عالی دارد. در مطالب قبل طرز تهیه خورش کرفس، خورش نخود فرنگی و خورش قیمه عربی را خواندید و در این مطلب دستور تهیه خورش ناز خاتون را می خوانید.
مواد لازم
- سینه مرغ 300 گرم
- بادمجان قلمی 4 عدد
- نعناع و جعفری 300 گرم
- پیاز داغ 6 قاشق غذاخوری
- آبغوره یا آب تارنج 3 قاشق غذاخوری
- محلول زعفران 1 قاشق غذاخوری
- اویه خورشی به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
- در ابتدا پوست بادمجان را بگیرید و خوب بگذارید سرخ شود و سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید و نصف پیاز داغ ها را به آن اضافه کنید. سینه مرغ خرد ده را به پیاز داغ ها اضافه کنید و سپس تفت دهید.
- در مرحله بعد از پخت خور ناز خاتون وقتی که رنگ مرغ تغیرر کرد به آن ادویخ خورشی، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید و سپس 2 پیمانه اب جوش به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مر بپزد.
- نعناع و جعفری خرد شده را در کمی روغن تفت دهید سپس 20 دقیقه قبل از پخت خورش، این سبزی های معطر را به خورش اضافه کنید.
- وقتی که مرغ خوب پخته شدف بادمجان هایی را که از قبل سرخ کرده اید با بقیه پیاز داغ ها به خورش اضافه کنید، سپس محبوب زعفران را هم به آن اضافه کنید و مقدار نمک آن را تست کنید.
- پس از 15 دقیقه این غذای خوش طعم گیلانی آماده است و می توانید بسته به ذائقه ای که دارد مقداری آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به غذای خود اضافه کنید.
نکاتی برای خوشمزه شدن
- سبزی را زیاد تفت ندهید زیرا باعث تلخ شدن طعم آن می شود و خواص آن هم از بین می رود.
- در صورتی که مایل باشید می توانید در خور چند عدد آلو بخارا اضافه کنید تا خورش طعمی ترش و شیرین داشته باشد.