طرز تهیه کیک اسفنجی حوشمزه رژیمی
کیک اسفنجی یکی از انواع کیک های خوشمزه است به این دلیل که خیلی راحت تهیه می شود و طعم خوبی هم دارد. این کسک کم کالری است و برای وعده عصرانه هم بسیار مناسب است.
مواد لازم برای کیک اسفنجی
- تخم مرغ 2 عدد
- بکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
- وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
- شیره انگور و یا شیره خرما 1/2 پیمانه
- آرد سفید 75 گرم
- آب جوش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی رژیمی
- دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- قبل از آماده شدن مواد، فر را خوب گرم کنید.
- تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و 10 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پوک شد.
- ممکن است سرعت همزن شما کم باشد و برای پف کردن تخم مرغ ها نیاز به زمان بیشتری داشته باشد.
- شیره، وانیل و آب جوش را به تخم مرغ های پوک شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و 3 بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند.
- آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به ظرف تخم مرغ ها اضافه کنید.
- باید آرد را به ارامی به مواد اضافه کنید و به آرامی با دست به کمک لیسک هم بزنید.
- بهتر است هنگام مخلوط کردن مواد، دست خود را دور ظرف و در یک جهت بچرخانید.
- قالب را چرب کنید و بر روی آن آرد بپاشید تا راحت بتوانید آن را جدا کنید.
- مواد را درون قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه درون فر بگذارید.
- کیک اسفنجی کم کالری شما آماده شده است.
- این کیک رژیمی فقط 440 کالری دارد.
- این کیک را می توانید به 10 قسمت تقسیم کنید و شما مجاز به خوردن فقط 2 قسمت از آن هستید.
نکته در مورد کیک خوشمزه
- می توانید به جای شیره انگور شیره خرما استفاده کنید اما استفاده از شیره های طبیعی خیلی بهتر است.
- اگر شیره را به مواد اضافه کردید و حس کردید بوی ناخوشایندی دارد، می توانید مقداری دارچین یا زنجبیل به کیک اسفنجی اضافه کنید و این کار باعث رفع بوی زخم تخم مرغ ها هم می شود.