آشپزی
3 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه خورش گل کلم

مواد اولیه مور نیاز درست کردن خورش گل کلم

  • پیاز سرخ شده 3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • گل کلم کوچک 1 عدد
  • گوشت 300 گرم
  • لپه یک چهارم پیمانه
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا در هنگام پخته شدن زودتر پخته شود.

گوشت را خرد کنید و به قطعات کوچک تبدیل کنید و یا به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کنید و سپس در کمی روغن و پیاز خرد شده تفت دهید.

در هنگام تفت دادن کمی زردچوبه و فلفل هم روی گوشت بپاشید.

سپس کمی آب درون ظرف بریزید تا گوشت با حرارت ملایم پخته بشود.

در این بین فاصله گل کلم ها را به اندازه گردو برش دهید و مقداری نمک روی آن بپاشید و بگذارید تا نیم ساعت بگذارید در نمک بماند.

سپس گل کلم ها را کمی روغن تفت دهید.

لپه های خیس خورده شده را با مقداری نمک و آب بپزید و یا درون گوشت بریزید تا با گوشت پخته بشود.

وقتی که گوشت پخت لپه پخته شده را با لیمو عمانی و مقداری نمک را درون خورش بریزید و وقتی لیمو عمانی ها نرم شدند رب گوجه فرنگی و گل کبم را هم اضافه کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و خورش جا بیفتد.

باید دقت کنید که خورش زیاد جوش نخورد تا گل کلم ها له نشوند.

در 4 یا 5 دقیقه آخر هم پیاز داغ و زعفران را درون خورش اضافه می کنیم و خورش را از روی حرارت بر می داریم.

افرادی که غذای سرخ کردنی مصرف نمی کنند می توانند روغن را از این غذا حذف کنند و آن را به صورت آب پز تهیه کنند.

خورش گل کلم


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع