طرز تهیه پیش غذا با نان تست برای مهمانی. مدت زمان آماده سازی این پیش غذای مجلسی و خاص زیر یک ساعت میباشد. با سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیش غذا با نان تست در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
طرز تهیه پیش غذا با نان تست
مرحله اول
پس از اینکه پیاز را به صورت نگینی خرد کردیم آن را درون ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا زمانی که پیاز سبک و شیشهای شود حالا نوبت به اضافه کردن گوشت چرخ کرده میرسد.
مرحله دوم
هر دو را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و بعد از آن نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن می رسد. رب گوجه فرنگی را هم بریزید.
مرحله سوم
مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید حالا جعفری خرد شده را اضافه کنید. اجاق گاز را خاموش کنید. ظرف مخصوص فر را چرب کنید و یک لایه نان تست کف آن قرار دهید. روی نان از مواد گوشتی بریزید.
مرحله چهارم
روی مواد گوشتی کمی پنیر پیتزا بپاشید. به همین ترتیب و به صورت لایه لایه ظرف را پر کنید. در پایان مقداری پنیر پیتزا روی پیش غذا ریخته و ظرف را درون فر برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.