اخبار ورزشی
2 سال پیش / خواندن دقیقه

روحانی: حاشیه ضربه بدی به تیم ملی کاراته زد

روحانی: حاشیه ضربه بدی به تیم ملی کاراته زد

به گزارش ",ورزش" و به نقل از فارس، حسن روحانی در خصوص شرایط تیم ملی کاراته کشورمان اظهار داشت: کاراته ما پس از کسب مدال طلای سجاد گنج زاده در المپیک توکیو و اضافه شدن کاراته به رشته های مدال آور دچار چالش شد. تیم ملی 3 رقابت قهرمانی جهان و 2 لیگ جهانی را از دست داد و به این رقابت ها به هر دلیلی اعزام نشد و اعزام نشدن تیم ملی روی روحیه ورزشکاران تأثیر گذاشت. اعزام نشدن تیم ملی مسئله مدیریتی در فدراسیون نبود و مشکلات دیگری حاکم بود که بازیکنان را وارد حاشیه کرد.

وی افزود: اگر کاراته را 2 بخش پایه و بزرگسالان تقسیم کنیم باید بگویم در بخش پایه از زمانی که کرونا آمد 3 سال رقابت‌های بین المللی در رده‌های پایه برگزار نشد و بعد از فروکش کردن کرونا اولین مسابقاتی که در قزاقستان برگزار شد تیم ملی پایه را اعزام کردیم که نتیجه خوبی را هم رقم زد، اما امسال که تیم ملی به رقابت‌های جهانی ترکیه و قهرمانی آسیا ازبکستان اعزام شد نتیجه بدی را گرفت که این موضوع هم دلایل خود را دارد.

سرمربی سابق تیم ملی کاراته کشورمان درباره دلایل افت تیم های پایه عنوان کرد: یکی از دلایلی که می‌توان به آن اشاره کرد تعدد مربیان در بخش تیم های پایه است. وقتی یک ورزشکار 14 یا 15 ساله با چند تفکر مختلف روبه‌رو می‌شود نمی‌داند چکار باید بکند. در رقابت‌های آسیایی و جهانی هم کاملا مشخص بود که ورزشکاران از تاکتیک ها و تکنیک های خوبی برخوردار نیستند. مربیانی را برای تیم‌های ملی پایه انتخاب کردند که نتایج و عملکرد آن ها کاملا مشخص بود و نباید اشتباه را دوباره تکرار می‌کردیم.

روحانی در ادامه تصریح کرد: ما پتانسیل خوبی در بخش مربیگری داریم و باید از کسانی که دانش و علم لازم را دارند استفاده کنیم. توجه نکردن به این موضوع همین نتایج ضعیفی است که می‌بینیم. تغییر کادر فنی یکی از آفت‌هایی است که باید با تفکر بیشتر آن را انجام دهیم. به فاصله یک ماه مانده به رقابت‌های آسیایی سرمربی تیم ملی را تغییر دادند این مربی در یک ماه چکار می‌تواند بکند؟

وی در خصوص پشتوانه سازی در کاراته گفت: ما یکی از بهترین رشته‌های ورزشی را داریم که پشتوانه بسیار خوبی را دارد. طباطبایی و تیمش مثبت ترین کاری را که انجام دادند همین پشتوانه سازی از تیم نونهالان تا بزرگسالان بود، اما برنامه ریزی درست برای آن ها صورت نگرفت. اینکه تنها 60 ورزشکار را به یک تورنمنت بین المللی اعزام کنیم غلط است. می‌توانستیم تعداد ورزشکاران را کمتر و کیفی می‌کردیم و در ادامه هم نتیجه خوبی را می‌توانیستم بگیریم.

1736632

سرمربی سابق تیم ملی کاراته درباره حضور بازیکنان با تجربه در تیم ملی و اعتراض به این موضوع بیان کرد: در مورد تیم ملی بزرگسالان باید بگویم مشکلات و حاشیه‌هایی بعد از رقابت‌های المپیک برای تیم ملی کاراته ایجاد شد و این مشکلات و حاشیه‌ها تا انتخابی تیم ملی هم رفت اما نکته‌ای که باید به آن اشاره کنم این است که تمام نفراتی که در تیم ملی حضور دارند مانند ذبیح‌الله پورشیب، بهمن عسکری و سایر ورزشکاران در رقابت‌های انتخابی شرکت کردند و حریفان خود را شکست دادند. اگر کسی است که بتواند آنها را شکست دهد بسم‌الله بیاید در رقابت‌ها شرکت کند و پس از شکست آنها برترین وزن خود شوند و راهی رقابت‌های بین‌المللی شوند.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کاراته این است که همه فکر می‌کنند باید سهمی از این رشته ورزشی داشته باشند. به عنوان مثال یک ملی‌پوش می‌آید و در رقابت‌های ‌بین‌المللی شکست می‌خورد و بعد از شکست در فضای مجازی لب به سخن باز می‌کند و حرف‌های خود را منتشر می‌کند و در بعضی مواقع هم تهدید می‌کند. وقتی بازیکنی به رقابت‌های بین‌المللی اعزام می‌شود و شکست می‌خورد باید بدانیم که دیگر این ورزشکار را نباید اعزام کنیم و در ادامه اعزام این ورزشکاران برای تیم ملی حاشیه ایجاد می‌کند.

روحانی در خصوص کرسی‌های جهانی هم گفت: ما در گذشته صاحب کرسی جهانی بودیم اما امروز خبری از آن هم نیست. چرا وقتی سلیمی عضو کمیته داوران فدراسیون جهانی بود او را آنچنان مورد نقد قرار دادیم تا همه چیز به هم بخورد هر کسی دارای خوبی‌ها و بدی‌هایی است و در جایگاه خود همیشه توانسته به تیم ملی بزرگسالان کشورمان کمک کند. من زمانی که خودم در تیم ملی مربی بودم شاهد بودم که چه کمک‌هایی به تیم ملی کردند. اما متأسفانه به هر نحوی که توانستند او را زدند و نتیجه‌اش این شد که کرسی جهانی را از دست دادیم. وقتی خلاء کرسی جهانی ایجاد می‌شود باید منتظر ناداوری‌ها  در رقابت‌های آسیایی و جهانی هم باشیم همانطور که در مسابقات اخیر آسیایی در دو وزن داوران سر تیم ملی را به وضوح بریدند.

1366599

سرمربی سابق تیم ملی کاراته کشورمان تصریح کرد: وقتی توجه به خیلی از مسائل نمی‌کنیم کشورهای دیگر که در حال پیشرفت هستند کار می‌کنند و صاحب کرسی می‌شوند و به یکباره می‌بینیم که کشورهایی که تا دیروز حرفی برای گفتن در کاراته نداشتند به یک شگفتی تبدیل می‌شوند. کشورهای منطقه خلیج‌فارس در حال حاضر سرمایه‌گذاری خیلی زیادی را بر روی رشته کاراته کردند و نمونه آن را شما در المپیک توکیو دیدید که نماینده عربستان به فینال رسید و در فینال با سجاد گنج‌زاده رقابت کرد.

وی ادامه داد: پتانسیل کاراته ایران فراتر از آسیا است و می‌توانیم به راحتی قهرمان آسیا شویم و در رقابت‌‌های جهانی هم حرف‌ های زیادی برای گفتن داشته باشیم. من به فدراسیون کاراته و شخص طباطبایی پیشنهاد می‌کنم از قهرمانان و صاحبنظران کاراته در ایران استفاده کند. ما کسانی را داریم که می‌توانند به تیم‌های ملی‌مان کمک کنند تا شرایط بسیار خوبی را داشته باشند. ما باید به شایسته‌های کاراته بها دهیم و کسانی را که تنها به دنبال سهم‌‌خواهی از کاراته هستند را کنار بگذاریم. اگر به دنبال کسانی باشیم که سهم‌خواه کاراته هستند همین می‌شود که می‌بینیم مشکلات پشت مشکلات، حاشیه‌ها پشت حاشیه‌ها.

وی در خصوص تصمیمات رئیس فدراسیون کاراته هم گفت:‌طباطبایی در سه سال اخیر مدیریت بسیار خوبی را داشتند اما باید این را هم قبول کنیم در بعضی از مشکلات تصمیمات نادرستی را گرفت و باعث شد حاشیه‌های ایجاد شده بیشتر شود.

روحانی در پایان در خصوص پایین آمدن وجهه مربیگری در تیم‌های ملی کارته نیز خاطر نشان کرد:کلیت مربیگری در تیم ملی ما از بین رفته است، هرکسی را که با ما آشناییت دارد می گوییم بیا یک ماهی باش و بعد از آن باز هم روز از نو روزی از نو این مسائل تنها به کاراته آسیب زده است و آورده ای هم برای تیم ملی نداشته است. هروی خود یکی از بهترین مربیان تیم ملی بوده است، اما خود هروی هم ایراداتی داشته که من بعضا با او صحبت می کنم به بعضی از مسائل اشاره می کنم و با او در میان می گذارم. ما باید در بعضی از اوزان تغییرات اساسی داشته باشیم که با توجه به فاصله ای که با بازی های آسیایی کار سختی داریم و اگر می خواهیم کاری بکینیم باید زودتر دست به کار شویم.

شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع