دو روش ساده برای پخت آسان لازانیا
زمان آن رسیده یاد بگیرید چطور به روش ساده و آسان لازانیا را آماده کنید.به یاد داشته باشید،زمانی که در این تکنیک ها پیشرفت می کنید می توانید مهارت های آشپزی خود را توسعه دهید. پخت لازانیا خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. قبل از طبخ لازانیا که غذای محبوبی است اغلب، دست پاچه میشوند، چون فکر می کنید مساله پیچیده ای خواهد بود.با این حال، در واقعیت، درست کردن لازانیا مانند ماکارونی ، پیتزا و خیلی از غذاهای ایتالیایی دیگر ساده است.لازانیا شامل چندین لایه سمولینا و پاستای خشک است که آغشته به پنیر موزرلا و سس می شود و در ادامه این بخش از آشپزخانه پلاس وی 2 روش عالی و مخصوص برای پخت آسان لازانیا برایتان خواهیم گفت.
طرز تهیه و پخت آسان لازانیای سبزیجات :
اگر تجربه زیادی در آشپزی ندارید اما می خواهید خود را آماده کنید بهتر است دستورالعمل را با سبزیجات انتخاب کنید. به این ترتیب، می توانید آماده سازی مواد اولیه و زمان های پخت وپز را یاد بگیرید. سبزیجات، مانند آن هایی که در این دستور غذا هستند ، کمی راحت تر از گوشت آماده می شوند. در نتیجه گزینه خوبی برای تازه واردها است. هنگامی که این تکنیک کنترل شود، بخش هایی از گوشت ( سفید یا قرمز، بسته به اولویت شما ) می تواند در این دستورالعمل گنجانده شود.
مواد لازم برای لازانیای سبزیجات
- قارچ خرد شده :دو فنجان کوچک ( 175 گرم )
- فلفل :به مقدار کم
- پونه گیاهی :چند عدد
- پنیر کم چرب :نصف فنجان ( 95 گرم )
- لازانیا از قبل پخته شده :8 برگ ( 250 گرم )
- روغن زیتون :1 قاشق سوپ خوری ( 45 میلی لیتر )
- اسفناج :4 فنجان ( 600 گرم )
- سیر له شده :3 حبه ( 15 گرم )
- کدو :نصف فنجان (50 گرم )
- سس بشامل :دو و نیم فنجان ( 275 میلی لیتر )
- پیاز:1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی :1 عدد
- نمک :به مقدار کافی
طرز تهیه و پخت آسان لازانیا
مرحله اول:
برای درست کردن لازانیای سبزیجات اول داخل تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید.
مرحله دوم:
کدو را به همراه کمی نمک و فلفل داخل روغن بریزید و 5 دقیقه با حرارت کم بپزید.
سپس پیاز را اضافه کنید و بعد از کمی تفت بقیه سبزیجات را اضافه کنید ( قارچ و سیر را انتهای پخت اضافه کنید ).
مرحله سوم:
اسفناج را به طور جداگانه در قابلمه با آب جوش و نمک بیش از دو دقیقه بپزید.
مرحله چهارم:
لازانیا را طبق دستور روی جعبه چند دقیقه بجوشانید و بعد آبکش کنید.
سبزیجات را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم:
در این مرحله به ترتیب داخل ظرف ترجیحا شیشه ای و پیرکس که کمی هم دیوارهایش را چرب میکنیم و لایه ای از پاستا، بعد سبزیجات، پنیر، گوجه فرنگی و سپس سس بشامل را اضافه کنید و این لایه ها را تا 3 یا 4 طبقه ادامه دهید.
مرحله ششم:
ظرف آماده شده لازانیا را بیست تا بیست پنج دقیقه در دمای 180 درجه فر بپزید.
بعد از پخت بگذارید حدود 5 دقیقه بماند و بعد از آن لذت ببرید .
دستور پخت آسان لازانیا سنتی یا همان لازانیا گوشت کاپرزه
برای آماده کردن یک لازانیای خوشمزه یادگرفتن روش سنتی آماده سازی لازانیا ضروری است،این تنها لذت بردن از آن نیست، بلکه برای کاوش در ریشه های انواع مختلف این دستورالعمل که امروزه وجود دارد. پر کردن، گوشت گاو ، مرغ، مهم است پس به مواد و مقادیر مورد بحث زیر توجه کنید.
مواد اولیه برای پخت لازانیا
- روغن زیتون :نصف قاشق سوپ خوری ( 50 میلی لیتر )
- سس بشامل:دو و نیم فنجان ( 275 میلی لیتر )
- پنیر موزرلا :3فنجان ( 400 گرم )
- سس گوجه فرنگی :2فنجان ( 250 میلی لیتر )
- پاستا :یک بسته ( 400 گرم )
- گوجه فرنگی :یک فنجان ( 115 میلی لیتر )
- گوشت چرخ کرده :( 500 گرم )
- فلفل :نصف قاشق چای خوری
- نمک :به مقدار کافی
- پیاز :1 عدد
- فلفل دلمه :1 عدد
نحوه آماده سازی لازانیا
مرحله اول:
گوشت چرخ کرده را در تابه متوسط با گرمای کم با نمک، فلفل، کمی سس گوجه فرنگی، پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه حدود 20 دقیقه یعنی تا زمانی که خوب پخته شود روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله دوم:
در حالی که ورقه های لازانیا پخته شده، مواد را لایه لایه روی هم بگذارید و لازانیا را پر کنید.
مرحله سوم:
پنیر موزارلا و سس بشامل را کم کم اضافه کنید.
این فرآیند را تکرار کنید تا کل سطح تابه را پوشش دهد.
مرحله نهایی:
مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
زمانی که آماده شد اجازه دهید پنج دقیقه بماند.
همانطور توجه کردید، آماده سازی لازانیا کار دشواری نیست ، از طرفی دیگر، از جایگزینی گوشت با ماهی تن یا استفاده از ورقه های سنتی پاستا (که از اسفناج به جای آرد استفاده می شود)، نترسید. این کار باعث می شود ظرف کم تر یکنواخت شود و ارزش غذایی آن افزایش یابد.
نکات تکمیلی در مورد پخت آسان لازانیا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پخت آسان لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .