مواد لازم برای آجیل پلو مخصوص
- گردو ، بادام ، فندق ، بادام هندی و پسته : از هر کدام 100 گرم
- پیاز خلال و سرخ شده:پنج عدد
- برنج:یک کیلوگرم
- مرغ یا گوشت :یک کیلوگرم
- روغن مایع ،نمک و زعفران: به میزان لازم
- کشمش :100 گرم
- کره :100 گرم
آجیل پلو مجلسی
طرز تهیه آجیل پلو مخصوص
گوشت یا مرغ را به همراه پیاز ، کمی نمک و مقداری آب بپزید . برنج را بشویید و 2 -3 ساعتی در آب و نمک خیس دهید .
در این فاصله هر یک از آجیل ها را به صورت جداگانه با پیاز داغ و کره تفت دهید و کنار بگذارید.
برنج را طبق معمول آبکش کنید و دم دهید.
بعد از اینکه برنج پخت ، آن را با گوشت پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف بکشید و در آخر آجیل ها را روی برنج بکشید و طرح دهید .
در آخر هم روی برنج روغن داغ بریزید.
تهیه آجیل پلو
نکاتی در مورد تهیه ی آجیل پلو:
- برای تهیه آجیل پلو باید میزان آجیل ها یکسان باشد.
- اگر آجیل ها خیلی بزرگ هستند باید آن ها را خرد کنید.
- از هر کدام از آجیل ها که خوشتان نمی آید میتوانید آجیل دیگری جایگزین کنید.
- استفاده از دارچین طعم برنج را بهتر خواهد کرد.
- از هر برنجی میتوان این پلو را تهیه کرد.
- اگر از گوشت قرمز استفاده کردید زمان پخت آن طولانی تر خواهد بود.
نکات تکمیلی در مورد آجیل پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
آجیل پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .