پتی فور چیست و طرز تهیه آن چگونه است؟
شیرینی های کوچک پتی فور، شیرینی کلاسیک فرانسوی هستند که ابعاد بسیار کوچکی دارند و برای دسر و کنار چای بسیار مناسب می باشند. اگر دوست دارید طرز تهیه پتی فور را یاد بگیرید، این بخش از آشپزخانه پلاس وی را با دقت دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار |
کره | 250 گرم |
آرد | 2 پیمانه |
پودر قند | 3/4 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پتی فور
برای تهیه پتی فور در منزل طبق مراحل زیر پیش بروید:
- ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود.
- سپس مواد را با همزن بزنید.
- پودر قند و وانیل و نمک را به مواد افزوده و هم بزنید تا سفید رنگ شود.
- سفیده تخم مرغ را به مواد بیافزایید و با همزن بزنید.
- بعد از هم زدن مواد آرد را الک کنید و به مواد بیافزایید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
- بعد از آماده شدن مایه پتی فور مواد را به 2 قسمت تقسیم کنید.
- به یک قسمت از مواد پتی فور پودر کاکائو بیافزایید.
- به قسمت دیگر مواد نشاسته ذرت بیافزایید و خوب هم بزنید.
- هر کدام از مواد پتی فور را در قیف جداگانه بریزید.
- از هر نوع ماسوره که می خواهید برای قیف زدن استفاده نمایید.
- در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی فر با طرح دلخواه شکوفه بزنید.
- سینی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید 5 الی 15 دقیقه بپزد.
- بعد از طلایی شدن لبه های بیسکویت، آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.