وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

آش آلو | طرز تهیه “آش آلو”

آش آلو  | طرز تهیه “آش آلو”

طعم اشتها برانگیز آلو که به خورد سبزی های معطر رفته، طعم بسیار باب طبع و لذیذ ی به این غذا می دهد. این میزان مواد برای 4 نفر مناسب می باشد. “آش آلو” را می توانید در مدت 70 دقیقه درست کنید.

مواد لازم آش آلو

  • برنج:  100 گرم
  • سبزی های معطر :500 گرم                         
  • گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند:  250 گرم
  • آلوی بدون هسته:300 گرم
  • پیاز بزرگ:4 عدد
  • روغن، نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

آش ها

طرز تهیه آش آلو

آلو را به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید. 

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود. سپس دو عدد از  پیازها را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

2 عدد دیگر از پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرد و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و ورز دهید.سپس  گوشت را به اندازه گلوله های 2 سانتی متری در بیاورید و داخل پیاز تفت دهید تا کمی سرخ شود.

بعد داخل قابلمه حدود یک لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت را کاملا کم کنید تا  گلوله های گوشت به آرامی بپزد.

در این فاصله برنج را با آب گرم بشویید. سبزی های شسته شده را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، برنج و آلوی خیس داده شده را به همراه آبش ، به قابلمه آش اضافه کنید.

همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت پخت مواد ، آش جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید.

 آش آلو

نکات تکمیلی در مورد آش آلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش آلو را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع