مواد لازم برای آش برنج و گشنیز
- برنج:1 پیمانه
- گشنیز خرد شده:200 گرم
- عدس: یک چهارم پیمانه
- آب قلم: 2 لیوان
- نمک:به میزان لازم
- ماست:برای سرو با غذا مقداری
طرز تهیه آش برنج و گشنیز
ابتدا قلم را با مقداری آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد. بعد برنج را هم یکی دو ساعت بدون اضافه کردن نمک در آب خیس دهید.
عدس را هم تمیز کنید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید.
بعد از اینکه قلم خوب پخته شد آن را صاف کنید و آب آن را با برنج مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد از چند جوش برنج با آب قلم ،عدس شسته شده و گشنیز را به همراه مقداری نمک داخل آن اضافه کنید تا بپزند.
وقتی همه مواد خوب پخته شدند و آش لعاب انداخت آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با آبغوره و یا ماست سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش برنج و گشنیز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آش برنج و گشنیز را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .