وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

آش | طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

آش | طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

آش بی بی سه شنبه یکی از آش های رایج در اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم به مثابه پیش غذا آن را پخت و میل کرد.

مواد لازم برای آش بی بی سه شنبه

 
سبزی آش 1 کیلو گرم
عدس 1 پیمانه
نخود 2 /1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 2 /1 پیمانه
رشته آش 200 گرم
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
سیرداغ 1 قاشق سوپخوری
نعناداغ برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
کشک 1 پیمانه
کوفته ریزه 200 گرم
 
 آش بی بی سه شنبه
 

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه

نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید.

بعد از 30 دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در 15 دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از 15 دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

 

 

نکات تکمیلی در مورد آش

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع