وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

آش میوه |طرز تهیه “آش میوه” غذایی سنتی همدانی ها

آش میوه |طرز تهیه “آش میوه” غذایی سنتی همدانی ها

آش میوه یکی از لذیذ آش های تبریز و اردبیل است ، در این مطلب می توانید طرز تهیه “آش میوه” را مشاهده کنید.

مواد لازم برای آش میوه

  • پیاز : نیم کیلو
  • عدس : یک لیوان
  • نخود : یک لیوان
  • لوبیا چیتی : یک لیوان
  • آلبالو (تازه یا خشک) : 50 گرم
  • ذغال اخته : 50 گرم
  • زردآلو : 4 عدد
  • آلو بخارا (زرد) : 50 گرم
  • رشته آشی : 200 گرم
  • رب گوجه : یک قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
  • روغن :به میزان کافی 
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان کافی
  • نعنا خشک : به میزان کافی

طرز تهیه آش میوه

ابتدا حبوبات را از شب قبل با آب سرد خیس کنید و  طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن  کاهش یابد و زودتر پخته شود.همچنین برای گرفتن بوی زحم حبوبات با یک عدد از پیازی که گفته شد آنها را بپزید.

سپس زرد آلو ، آلبالو ، ذغال اخته و آلو بخارا را به حبوبات در حال پخته شدن اضافه کنید تا بپزند.

یک عدد دیگر از پیاز ها را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده ، نعنا خشک ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه مخلوط کنید و ورز دهید.

از مواد گوشتی ، کوفته قلقلی های ریزی در بیاورید و داخل حبوبات و میوه های پخته شده بریزید تا به همراه حبوبات و میوه ها بپزند.

رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و بعد از پخت حبوبات و بقیه مواد به همراه رشته داخل آش بریزید. زمانی که رشته آشی پخت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با چاشنی های پیاز داغ و نعنا داغ آماده شده تزیین کنید.

برای تهیه نعنا داغ ، نعنا ی خشک را با مقداری روغن ، که نباید خیلی داغ شود ، تفت دهید.

نکات تکمیلی در مورد آش میوه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
آش میوه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع