وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

آش پرپۆڵه | طرز تهیه “آش پرپۆڵه”

آش پرپۆڵه | طرز تهیه “آش پرپۆڵه”

“آش پرپۆڵه” یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل های سرد سال در شهر سنندج می باشد.

مواد لازم برای آش پرپۆڵه :

  • عدس:300 گرم
  • رشته آشی :(به مقدار لازم)
  • پیازخرد شده :2 عدد متوسط
  • مرزه :مقداری
  • نمک و فلفل قرمز :به اندازه لازم
آش پرپۆڵه

طرز تهیه آش پرپۆڵه :

عدس را بشویید و با مقداری آب بپزید. پیاز را هم در مقداری روغن تفت دهید .به پیاز در حال تفت ، مقداری نمک و ادویه اضافه کنید و بعد از اینکه عدس ها پخته شدند پیاز تفت داده شده را به همراه مرزه به آن اضافه کنید.

بگذارید تا عدس و پیاز کمی بجوشند. در پایان پخت ، رشته آشی را به آش  اضافه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت ملایم جا بیفتد.

آش پرپۆڵه

نکات تکمیلی در مورد آش پرپۆڵه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش پرپۆڵه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع